Abi kaç yaşındaydım hatırlamıyorum ama yeşil bir vti vardı sende o günden beri tüm araçların çok güzel gerçekten eline emeğine sağlık.
Abi kaç yaşındaydım hatırlamıyorum ama yeşil bir vti vardı sende o günden beri tüm araçların çok güzel gerçekten eline emeğine sağlık.
Bu kasa CR-V'ler bambaşka kim ne derse desin. Çok güzel bir araba olmuş.Haftasonu yine aynı renk bir CR-V görmüştüm onada 2010 civic 5 kollu elegance jantını takmışlar çok güzel olmuştu oda.
Şehiriçi tüketimi nedir acaba ? Kaç Lt Lpg tüketiyor?
eline saglık abi gayet hoş olmus
bir bu birde XoR's ul fitenk yeşil yokmu
http://www.techturkey.com/forum/foto...reen-vtec.html
1881 - 193∞
Maşallah araban çok güzel abibu hafta büyük ihtimalle boyasız siyah bi CRV de bizim aileye katılacak bi kaç şey için yardım isteyebilirim senden yardımcı olursan sevinirim
![]()
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
abi sana yapılabilecek en büyük işkence basık araba kullandırmak olur bu saatten sonra.Kazasız belasız kullan baya güzelleşmiş maşallah![]()
önceki postları okumadım ama yan basamak olsa güzel olur diyen oldu mu?![]()
maşallah abi her aracın başka güzellikte oluyor, iyi bakıyorsun onlara.
geçtiğimiz günlerde 4. integranı bizim semtte gördüm 35 plaka olmuş yada çakmasını yapmışlar![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
zevkli adamsın ne diyelim. elini attığın her araba gayet şık oluyor.
buna bi sepet bi de şinorkel düşünüyormusun? şinorkel gerçek değil, sırf varnış gibi olandan bile olabilir.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Sağol Özgür... Bugün E5 te bi tane doğan gördüm 61 plaka. CMS40 jant SF330 Eagerlı tam lastik üstünde çamurluklar... Basık ama sade tatlı bi arabaydı. 2 genç vardı sanırım
araçta.... Araba bir sekiyor yolda insana böbrektaşı döktürür. Aman dedin bunca sene
nasıl binmişim... Şimdi parke taşı ile yüksetilen setlerde bile yavaşlamıyorum.
Sağol Serkan Baba
Ya tamam alttaki küçük ledli olanlar emanet gibi duruyor haklısın.
Sanırım olmadı ama, aklımda. Ön bar hizasında tamamlayıcı bi şekilde düşünüyorum,
hatta arka ile birlikte tamamlamak istiyorum ama arka plaka tüm simetriyi bozuyor.
Teşekkür Ederim.
YO doğrudur 35 AR Plakalıydı zaten araba... Teşekkür ederim Ferit"im.
Hocam aslında snorker konusu olabilir el yapımı... Güzel fikir, tek olur heralde
Sepet vardı ama söktüm çünkü tavanı yıkayamıyorsun el girmiyor araya parlamıyor
vsvs vs![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)