Teşekkürler
Amin
Öncesi derken yaptığım podu kastediyorsan o şimdilik duracak bu teyip altı için. İleride 60mm lik saatler için yaptığım podu 52lik saatlerle değiştirince daha farklı bir tasarım yapmayı planlıyorum.
Teşekkürler
Amin
Öncesi derken yaptığım podu kastediyorsan o şimdilik duracak bu teyip altı için. İleride 60mm lik saatler için yaptığım podu 52lik saatlerle değiştirince daha farklı bir tasarım yapmayı planlıyorum.
Flaşörü alta aldıktan sonra klima konsolunuda led ile aydınlatayım dedim. Böyle daha iyi oldu
![]()
Konu sasuta tarafından (02-12-2018 Saat 17:00 ) değiştirilmiştir.
Opel Speedster direksiyonumuzda mutlu sona yaklaşıyoruzLakin hali hazırda kullandığımız direksiyon bakaliti yeni direksiyon için kısa kalıyor. Bu nedenle ben airbagli modelin direksioyn bakalitini getirttim. Fakat bu yeni getirttiğim bakalitte de direksiyon yükseklik ayar kolu için yuva bulunmuyor. Opel her nedense 93 modelden sonra bu ayarı iptal etmiş. Konuyu takip edenler hatırlayacaktır benim aracımda da bu ayar yoktu ve yükseklik ayar mekanizmasını ben de sonradan monte etmiştim.
Neyse konumuza dönecek olursak yeni bakalite ayar kolu için yuva açtımEvet gecenin 3'ünde yaptm bunu
![]()
Konu sasuta tarafından (02-12-2018 Saat 17:03 ) değiştirilmiştir.
maşaallah emeğinize sağlık sıkılmadan okudum konuyu , fakat bide app plaka istiyor beşiktaş baskı siyah çerçeveli bi app takarsanız tadından yenmez![]()
baştan sona soluksuz okudum geldim,şuan gülümsemekten kendimi alamıyorumçok güzel bir iş çıkartıyorsunuz gerçekten maşallah aracınıza
hayallere ulaşmak apayrı bi mutluluk
![]()
Tutanak cidden çok hoş olmuş ya allah korusun ama hoş yaniMaşallah diyelim , geçen bir konudan aklıma geldi hatırlayanlar olur bakın yarım gazla 245 yapıyorum diyerek alay edilmek var , 255 le radar çıktısı koymak var
![]()
![]()
Radarın içinden geçmek kategorisinde değerlendirilebilir hani , kazasız belasız cezasız sürüşler diliyorum abi..
-Fırat
Plakaya ben çok fazla takılmıyorum şahsen. Std plaka da olsa olur farketmez benim için. Şu anda zaten öne plaka takmadım polis durduruna kadar da takmam herhalde. Bu arada bir yerde okumuştum lakin aslı astarı varmı bilmiyorum. Araçlarda çift plaka zorunluluğu yokmuş diye...
Teşekkür ederim. Allah herkesin gönlüne göre versin.
İşin açıkçası o cezayı ödemek çok fena koydu![]()
Maşallah aracınızı çok beğeniyorum. DH'den de takip ediyordum sizi ama burada yazmak nasip oldu.
maşallah çok güzel gidiyor.
ceza çok üzücü.
direksiyonun tam fotosu yok mu![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Tampon cok yakışıklı maşallah
Gördüğüm en yakışıklı calibra
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık