bu devirde böyle bir arabayı bu kadar temiz bulmak gerçekten kısmet işinden de öte bir şey. Hayallerine kavuştuğuna sevindim üstadAllah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
![]()
çok güzel hikayesi var.Ben de çok severim calibrayı bi ara ben de çok bakınmıştım.Hayırlı uğurlu olsun.
Sağolun arkadaşlar. Allah çok daha iyilerini sizlere nasip etsin.
Konu sasuta tarafından (02-12-2018 Saat 15:41 ) değiştirilmiştir.
Sağ taraftaki klima havalandırmasının kanatlarını birlikte hareket ettiren klips yerinden çıkmıştı bende müsait bir zamanda söküp yerine taktım. Aynı zamanda torpidoyu soğutmaya yarayan klima hortumunuda sağlamıyla değiştirdim.
![]()
Konu sasuta tarafından (02-12-2018 Saat 05:10 ) değiştirilmiştir.
Calibra kullanmış olanlar veya yakından tanıyanlar bilirler far yapısı nedeniyle aydınlatması çok iyi değildir. İşin ilginci 94 model araçta mercek de olunca ben de niye xenon takmayım ki diye düşünüp xenon montajı yaptım. Kısalar H1 sisler H3. Aydınlatmada baya fark etti. Şimdilik oldukça memnunum.
Sisler halojen
Sisler xenon
Kısalar halojen
Kısalar xenon
![]()
Konu sasuta tarafından (02-12-2018 Saat 05:12 ) değiştirilmiştir.
Maşallah Suat abi bayağı uraşıyorsun.Kazasız belasız.
Sanırım dün denk gelmiştik kartal ışıklarda![]()
1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ
Sağolasın kardeşim. Elimizden geldiğince fırsat buldukça yapıyoruz bişiler işte
Evet o trafikte iyi tanıdın valla![]()
Sonunda plaka ışıklarım geldi sıfır GM
![]()
Konu sasuta tarafından (02-12-2018 Saat 05:16 ) değiştirilmiştir.
Yatmayi planlarken konuyu gordum, ve bastan sona muptelasi oldum, sanki benim hayalim, benim isteklerim, benim arabammis gibi sevindim hikayesini okuyuncaAllah tekerine tas, kaputuna toz deydirmesin, masallah arabayada askinizada
umarim hic uzmez hep mutlu olursunuz
kazasiz belassiz binerssiniz ins.
bbm pin :2B244451
Teşekkür ederim. Allah hiçbirimizin aracına kendisine kaza bela vermesin. Herkesin gönlüne göre istediklerini nasip etsin.
allah kaza bela sıkıntı yaşatmasın maşallah aracınıza çok güzel![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Bence doğru olanı yapmışsınız.Çünkü bende ilk aracımı aldığım zaman tek kapı alınır mı 99 model araca o kadar para verilir mi vs vs. lafları işittim çevremden,Araba her zaman alınır ama hayaller her zaman gerçekleştirilemez.Sizi tebrik ederim.Bazı durumlarda arkaya bakılmamalı ve kalbin sesi dinlenmeli.Aracınızı güle güle kullanın.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)