Jant harici çok iyi duruyor, renk seçimi çok iyi, maşallah![]()
ya denk geleemdik bir türlü göremedik canavarı.)
kazasız belasız kardeşim gerçekten çok şık gözüküyor=)
yanliz bu basıklıkla oem tarzi bir jant daha yakişir gibi=)
tekrardan kocaman maşallah=)
Aracını gerçekten çok beğeniyorum herşey yerli yerinde olmuş Maşallah kardeşim kazasız belasız inşallah.
AP Type-R
Jantları boyatıcam en sonunda valla) normalde 10 kollu bir jant könig illusion , ama siyah olduğu için belli etmiyo kendini.
Teşekkürler
Orjinal abarth amblemler aklımda bayadır , hesap kesim tarihini bekliyorum
Teşekkürler , çok sağolun.
Sahibi titiz ama çok meraklı değil , resimleri gönderdim dün inanamadı ne olmuş ya buna diye)
Bu motor benim beklentimi karşılıyor açıkcası , 900 kg dan daha hafif 100 hp yetiyor. Ama illa efsane olsun dersek Abarth500 esseesse , Tributo ferrari , tributo maserati var yurtdışında
Çok teşekkürler
Teşekkürler yorumlarınız için
Far karartmadan çok hoşlanmıyorum benPırıl pırıl tertemiz farı seviyorum
Jantların rengi ile alakalı biraz , canlı görüldüğünde başarılı bir jant bence ama uzaktan kötü gerçekten.
Allah razı olsun arkadaşlar , Teşekkürler
yorumların içim çok teşekkür ederim.
Jantlar sıfır daha 1 ay olmadı kıyamıyorum boyatmaya ama gunmetal var aklımda. Herkes jant kendini göstermiyor diyor
Farlara dokunmam hayatta farlarımı seviyorum
Lipi mecburiyetten değiştiremiyorum , şu anki lip kauçuk yani tamamen esnek , top haline getirip tekrar eski haline getirebiliyorum. Sadece oturduğum sitede 9 tane devasa kasis var , sürtünce ıslak bezle silip devam ediyorum , sert lipin ömrü 20 dakika , siteden çıkmadan kırarım.
anadolu yakasındayım , genelde ataşehirde oluyorum.
Teşekkürler , orjinalleride bende sıkılırsam değiştiririm valla , orjinal jantlı basık halinin denemedim hiç onu da deneyeceğim.
Ne oldu köftemeeting![]()
Gelmiyosunki köfteciye , ayran eşliğinde goygoylayalım
knka kiz arkadaşim bendeydi bir haftadir ambargo koydu resmen.) bgn gitti yapçaz köfte meetingi merak etme=)
Emeğine sağlık. Yapılan dokunuşlarla araç daha da güzelleşmiş. Sadece krom parçalar da piano black kaplanabilir diye düşündüm ön ve arkadaki.![]()
Çok çok güzel olmuş. Yapılan işlemler tam yerinde bana göre ne bir eksik ne bir fazla. Allah kaza bela göstermesin![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
fiat 500 almaya karar verdimmaşşallah çok çok güzel hem renk hem de yapılan işlemler.eline emeğine sağlık...
![]()
Maşallah allah kaza bela vermesin.![]()
enough ?
maşallah 500e çok şıksizin evileye ile benim abarthı aynı karelerde görmek hoş olur bigün kısmet olursa
![]()
oz racing superturismo nun jantlarını takıp komple abarth a cevrilse nokta olur. bu haliylede cok tatlı maşallah
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)