Son halinden haber varmı aracın![]()
Maşallah nazar değmesin, bütün konuyu baştan sona okudum, emeğinize sağlık
Güle güle binin, son halini ben de merak ediyorum, bir gelişme var mı ?
şöyle özetleyeyim;
aracın kayışları, conta takımı ingiltereden getirtip monte edildi ve sente ayarı yapıldı. sadece egzantrik keçelerini bulamadım onun haricinde yap kaçağımız kalmadı
muayne için aracın iç döşemelerini tamamladım sayılır, arka yan kartonları kaldı sadece.
bu arada weber 40 idf lerimiz için tamir takımları ve ram air filitrelerini yine ingilitereden getirttirdim. manifold arayışındayım ve bulurbulmaz karbüratör bakımları yapılıp muayneden sonra montajına başlayacağız.
incik boncuk eksik bir çok şeyi giderildi ses yapan her şey düzeltildi yarın veya perşembe günü şaftçıya bırakacağım aracı ve önümüzdeki hafta da muayne işlerine koşturacağım, inşallah 15 güne kadar plakalı fotolar ekleyebilirim![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
sağol kardeşim, Korayla daha çok haberdarız ama sende neler yaptığımı biliyorsundur
bugün şaftı da yaptırdım ve yarın çok ufak detayları bitirip hafta başı vergi, sigorta, muayne harçlarını ödeyip, hafta içi muaynemizi yapıp en kısa zamanda plakalarımıza kavuşmayı düşünüyorum : ))
![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
Emeğinize sağlık.Gerçekten güzel bir iş çıkardınız. Benimde hep böyle bir şey toplama isteğim var ama gerçekleşir mi bilemiyorum. Güle güle kullanın![]()
yeni fotoğraflar bekliyoruz...
34UT9163HONDA CIVIC EK SEDAN
28DH223 HONDA CIVIC EK HB
28TR126HONDA CIVIC VTEC II
28AS464HONDA CIVIC FB7
Emeğinize sağlık baştan aşağı tek gecede okudum bütün konuyu. Siz tam bir mio aşığınız. İnşallah bu aşkınız hiç sönmez bizde bilgilerinizden faydalarınız. Maşallah on numara bir araç oldu allah kazadan beladan uzak tutsun. Teşekkürler
Baştan sona hayranlıkla okudum böyle restorasyon hikayeleri acayip hoşuma gidiyor heleki söz konusu mirafiori ise olay bitmiştirEllerinize sağlık harika bişey çıkmış ortaya eksiksiz tamamlanmış halini merakla bekliyorum
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)