Abi gayet diriymiş zaten, en azından taban sacından belli olayın diriliği yani
İç kısmının daha büyük fotoları varsa rica edeceğim senden, bizim VosVos asker (sahip) beklerken bari ön hazırlık/plan yapalım![]()
Abi gayet diriymiş zaten, en azından taban sacından belli olayın diriliği yani
İç kısmının daha büyük fotoları varsa rica edeceğim senden, bizim VosVos asker (sahip) beklerken bari ön hazırlık/plan yapalım![]()
Maşallah kazasız belasız...
dostum çok güzel vosvosun var maşallah.
fakat neyin ne olduğunu sende bende biliyoruz, o aracın 16 liraya mal olmayacağını
unutma ki arabaya harcadığın parayı arabadan çıkartamazsın satarken, hele vosvosa bu imkansız
kaç tane vosvos 15 in üstünde satıldı ki senin ki satılsın
neyse, turk-look emek vermiş uğraşmış, sende nakit vermişsin çok güzel birşey çıkmış ortaya.
güle güle bin veya sat![]()
dostum çok güzel vosvosun var maşallah.
fakat neyin ne olduğunu sende bende biliyoruz, o aracın 16 liraya mal olmayacağını
unutma ki arabaya harcadığın parayı arabadan çıkartamazsın satarken, hele vosvosa bu imkansız
kaç tane vosvos 15 in üstünde satıldı ki senin ki satılsın
neyse, turk-look emek vermiş uğraşmış, sende nakit vermişsin çok güzel birşey çıkmış ortaya.
güle güle bin veya sat[/QUOTE]
haklısın 16 ya mal olmadı tabiki ama 14 ü geçti. bunada bişey deme çünkü yavrumun ajandası var hangi tarihte nerede ne yapıldı kaça yapıldı 2004 ten bu yana yazılıyor turk-look bilir valla bunada laf söylersen oturur ağlarım ha
her şey bi yana bu işi bil bilme para kazanmak istiyorsan vosvos almazsın ki bende para kazanmak için vosvos alacak kadar çekmiyorum kafa yerinde yani
eyvallah valla şimdilik güle güle biniyorum
en başından beride laf olsun diye koydum satışa arada sıkışınca indiriyorum rahatlayınca kaldırıyorum fiyatı![]()
tatlı şeey![]()
Ellerinize sağlık araç Gaziantep'te miydi daha önce ?
Süper maşallah.8 sene evvel ilk arabam)
emeğine sağlık maşallah
maşallah çok tatlı olmuş araç
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)