Corsa ''D'' One :)

Thread: Corsa ''D'' One :)

1. Berkant_R32's Avatar

Berkant_R32 said:
    Quote Originally Posted by R.I.P View Post

işli değil işli olanına da bindim muayenede koltuk söküp takma dışında farkını görmedim.
    ee camlar? onlara bir şey denmiyor mu ?

ayrıca polis çevirmesinde sıkıntı oluyor mu ?

2. R.I.P's Avatar

R.I.P said:
    camlar vizede problem değil fakat koltuklar problem. çevirmede problem yaşamadım. sadece radara girince sıkıntılı çünkü o zaman işler kamyonete göre işlemeye başlar

3. ACTPK's Avatar

ACTPK said:
    Sirada on lip var ondan sonra on tarafa eşten dosttan bi sigara paketi bulup yer ve lip arasindayken fotograf cekmen gerekiyo. Nokia'nin renksiz ekran polifonik zil sesli fenerli modelleride iş gorur. Hadi hayirli olsun

Edit: Bi daha izmire geldiginde yaninda siyah folyo ya da plastidip'in olsun. On panjuru kaplayayim

4. c.sar's Avatar

c.sar said:
    Yay ların hayırlı olsun darısı basımıza

5. R.I.P's Avatar

R.I.P said:
    Quote Originally Posted by Can_t View Post
    Sirada on lip var ondan sonra on tarafa eşten dosttan bi sigara paketi bulup yer ve lip arasindayken fotograf cekmen gerekiyo. Nokia'nin renksiz ekran polifonik zil sesli fenerli modelleride iş gorur. Hadi hayirli olsun

Edit: Bi daha izmire geldiginde yaninda siyah folyo ya da plastidip'in olsun. On panjuru kaplayayim
    varsa daha basığı hiç bişey yapmayız en basık o olsun. daha pay may yok sigara paketi değilde nargile marpucu düşünüyorum

6. m. ali öz's Avatar

m. ali öz said:
    Quote Originally Posted by uerbas View Post
    çok düzgün duruyor sport jantı bulmak için yılma bence yay+sport jantıyla daha da güzel duracaktır,maşallah
    Opel üretimi 16 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 850 TL Sahibinden satılık ikinci el - 98070935

7. SkY's Avatar

SkY said:
    güzel görünüyor kazasız belasız

8. Corsa ''D'' One :)

Murat Özcan said:
    maşallah kazasız belasız opel serisinden gidiyorsunuz opel iyidir sağlamdır..

9. R.I.P's Avatar

R.I.P said:
    herkese teşekkürler.
    jant işini şimdilik askıya aldım. lastik yenileme zamanı geldiğinde orjinal jantlara dönüş yapabilirim ama

10. oğuzk's Avatar

oğuzk said:
    herkese tesekkurler. Yaklasık 6 aydır beraberız.
    body kıt fıber lıne marspıyeller opc, arka dıfuzor ırmscher(kalıbını o kadar ıyı almıslarkı ırmscher logosu parca kodu vs var)
    yayları problem cıkmazsa bayram sonrası takıyorum
    jant cok aradım sport jantı bulamadım en sonunda eskı jantları gerı aldım
    Spoilerı nerden aldınız Ankara'da opc line yapan yer bulamadım

11. m. ali öz's Avatar

m. ali öz said:
    Quote Originally Posted by oğuzk View Post
    Spoilerı nerden aldınız Ankara'da opc line yapan yer bulamadım
    bende arka difüzörünü bulamadım bi türlü

12. TT_BOY's Avatar

TT_BOY said:
    Maşallah kazasız belasız..

13. R.I.P's Avatar

R.I.P said:
    spoiler netteki ilanların çoğunda var ankarada yapan vardır, ama difüzörü hiç görmedim. orjinalini pek görmedimki kalıbını alıp fiberden yapmış ustanın elinden öpmek lazım

14. m. ali öz's Avatar

m. ali öz said:
    spoiler netteki ilanların çoğunda var ankarada yapan vardır, ama difüzörü hiç görmedim. orjinalini pek görmedimki kalıbını alıp fiberden yapmış ustanın elinden öpmek lazım
    difüzör de var internette 300tl istiyor fibere.. zaten irmscher fiyatına bakmaya dahi gerek yok 1250 tl lerdeydi en son kıymetli ve hoş bir detay

15. R.I.P's Avatar

R.I.P said:
    konuyu milattan önce çekilmiş fotolarla güncelleyeyim

16. ACTPK's Avatar

ACTPK said:
    Aklıma süper bi fikir geldi mayk farları karartsak süper durur fotoğrafları bana gönderseydin keşke berkay upload eder anıl yorum yapar ata sıradaki yapılacakları yazardı. sende yorumlara teşekkür ederdin. Raconu öğrenemedin

Misal; aracımız trde tek arkadaşlar(bu plakalı başka corsa yok) daha iyisi yapılmışsa görmek isteriz saygılaR!!2!1...

17. R.I.P's Avatar

R.I.P said:
    prof mrof foto çekimleri yapıldığında o dediğin şekilde yaparız bila. corsamızı zaten amcadan aldık amcanın(babamın) üzerine yaptık geleneği bozmadık

18. R.I.P's Avatar

R.I.P said:
    winter minter modu değil. progressive yaydan anlamayan tüy Türk gazisi

19. ATA156's Avatar

ATA156 said:
    leylek. ayrıca kapı bantlarını hiç sevmedim =))