Benim aracıma ait video'dur Aslan, Ses bu kadar çıkıyordu işte![]()
MKV Jetta Air Ride Fun- YouTube
Aslında yakışanı 10J bir jant ile fotoğraf çektirmek açıkçası ama şimdilik bunlar ile idare edeceğiz
@KEMALS
Çekimler haftasonu
Test sürüşünü de konuşabiliriz
@Skyhawk34
Teşekkürler
@aslan
Gelirseniz bir gün gösteririm. Benim aracımda susturucu var, Audi TT'de susturucu yok. Nasıl ses çıkıyor havayı boşaltırken. Ama sizin söylediğiniz araca yük bindikçe düzenleme yapan(ventilli denilen) sistem. Dünyada arabalar için yapan iki firma var sadece. Biri Accuair, A4'te olan sistem. Araç duruyorken 15sn'de bir gerekli düzenlemeleri yaparak aracı 3mm farkla hep aynı yükseklikte tutuyor. Araca biri bindikçe veya indikçe tıslamayı duyabilirsiniz.
@altugkocer
Ben de sizin kadar sabırsızım fotoğraflar konusunda.
@naughty_tsi
Aslında hedefim pazarlamak değildi kesinlikle. Araç ile ilgili merak uyandırmaktı ama sorular üstüne sorular gelince hepsini yanıtladım. Gerek bizim yaptığımız sistem ile ilgili gerek de havalı süspansiyonun kendisiyle ilgili elimden geldiğince cevaplamaya çalıştım. Aracın kaliteli fotoğrafları çekilsin koyacağım en kısa zamanda.
@AskinSrc
Haftasonu geliyor fotoğraflar.
Tek bir fotoğrafın bu kadar ilgi uyandıracağını beklemiyordum ben de.
Ama sorular sorulunca da cevapsız bıramak ayıp olurdu açıkçası.
Bu arada arkadaşlar yaptığımız tüm araçlarda aracın orjinalliğini bozmamaya çalışıyoruz.
Şimdiye kadar yapılan montajlarda Air Lift firmasının ürünü hariç hiç bir arabada delik bile açılmamıştır.
O nedenle Audi A4 üzerinde göreceğiniz kit tamamen orjinal fabrika amortisörü üzerine takılan üründür. Bundan sonra yapılacak veya yapılması istenen modifiyeler araç sahibinin insiyatifine kalmıştır. Yurtdışındaki araçlara bakarsanız sırf travers yere deysin diye arabanın kesmedik yerini bırakmıyorlar. Tercih tamamen sizin.
Pazargünü yağışsız bir gün olacak inşallah ve fotolar geliyor olacak![]()
Dün gece site girişinde gördüm.Araç fena basık ..Cabrio çok şekil duruyor hemen fotoğrafını aldım.Fotoğrafları buraya koyulmadan koymam![]()
@Madness
Teşekkürler fotoğrafları koymadığın için
Bugün bana göre muhteşem olan fotoğraflar çektik.
Fotoğrafları çeken dostumun organize edip göndermesini bekliyorum.
Ek kısa zamanda ekleyeceğim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)