aracınızın gerçekten ok gibi duruyor geçen günlerde yeni resterasyondan çıkmış bir rekord görmüştüm ama sizin aracınız sadece boyayla bile 10 gömlek üstün duruyor kazasız belasız.
aracınızın gerçekten ok gibi duruyor geçen günlerde yeni resterasyondan çıkmış bir rekord görmüştüm ama sizin aracınız sadece boyayla bile 10 gömlek üstün duruyor kazasız belasız.
cümleten çok teşekkürler. inşallah restoresi tamamen bitince dahada güzel olucak. şuan boyası çok iyi. koltuklarda iyi sayılır ama yıpranmış biraz. ancak konfor mükemmel. sırayla yapıcaz inş. daha 2 günde 1.5 lira harcadım bile. 2-3 daha harcanınca tr deki en iyisi olma yolunda ilerleyebilir.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Muhteşem bişeymiş ya Allah kaza bela vermesinYanıyo resmen hala... Biraz alçaltılıp o egzozdan kurtulursa epey güzelleşir
![]()
hadi bakalım abi hayırlısı benimde kafamda var aslında böyle bişeyler ama beklemedeyim biraz daha ama rekord degilde coupe asconaya filan yapabilirim ben bakalım
edit :http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...97964920/detay
bu mesela abi D:
Abi maşallah,ben 2 tane rekord alıp sattım biri otomatik biri manueldi buna göz dikmiştim,
Omegaya geçiş yaptımÇok konforlu otomobiller kim ne derse desin..
![]()
Serdar TURGUT
Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. krom parçaları sökerseniz daha güzel görünür bence
Valla yapicaklarinizi son derece ilgi ile takip edicem, umarim inatcisinizda son derece mukemmel bi makine cikar ortaya![]()
bbm pin :2B244451
gerçekten çok güzel duruyor kasası maşallahı var. allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
maşallah ihtiyar sağlam duruyor kazasız belasız![]()
Çok güzel maşaallah, Allah kaza bela vermesin. Bence de arka kanat sökülsün. Ayrıca jantlar da değişmeli bence. Aracın çizgisine daha uygun bir jant olmalı.
Harika ya gerçekten. Böyle az bulunan temiz, klasik tadında arabalara bayılıyorum. Gün geçtikçe daha güzel geliyor insana. Kazasız belasız kullanın, maşallahTakipteyim bu arabayı.
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
Hayırlı olsun abicim,plaka aslında çok güzel sonunda ki 1'i çıkarırsak rb26 olur![]()
![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
eyvallah sağolasın jansın.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)