Maşaallah maşaallah. Evladiyelik yahu. Ön lip siyah kalsa da olurmuş ama, böyle de gayet başarılı. Kesenize, ellerinize sağlık.
Printable View
Maşaallah maşaallah. Evladiyelik yahu. Ön lip siyah kalsa da olurmuş ama, böyle de gayet başarılı. Kesenize, ellerinize sağlık.
Bu arada en son elime ulaşan parçalardan bir kaçı :) İnşallah arka taraf şenlenicek :)
- BLOX rear control arms GOLD
- ASR subframe gray/polished
http://d1302.hizliresim.com/16/q/kcf4h.jpg
http://d1302.hizliresim.com/16/q/kcf5v.jpg
vay vay vay ne emek ne zaman var araçta..
gökan beyaz spoonlar yok muydu araçta? onları daha çok beğenmiştim ben...
konuyu baştan sona okudum,resimler ve anlatış tarzın on numara.emeğine sağlık
Cidden emek verilmiş bir proje. İşte araç sevgisi böyle dedirtiyor insana ;)
E hadi artık supecharger ne zaman takılıyor bu yavruya ??? :D
masallah adas hım jant rengı olarak baska bır renk dusundunmu:) poliş önerırım:)
helal olsun vallahi büyük emek maşallah kazasız belasız son jantlar ancak bu kadar yakışabilirdi
maşallah ellerine,kollarına,emegıne saglık......kazasız belasız ınsallah..
Maşallah çok güzel olmuş lipi çok begendim :)
ellerine sağlık hocam :) çok güzel bir makina
tekrardan maşallah gökhanım
ne zaman üfürüklüyon :D
Vay maşallah büyük emek var ama karşılığını almışsınız. Tebrikler
Emeğinize sağlık,çok uğraşmışsınız ama değmiş,kazasız belasız,maşallah.
emeklerine sağlık aracı çok güzel hazırladınız ve yaptınız şahsen imkan olsada aynı projeyi bende uygulasam bana suan 2 kusuru var aracın yanlış anlamayın sakın farların yenisini ve içi karartıp takarsanız ön taraf daha haraketli olur bir diğeri ise keşke 2. jant seçiminizi 17'' te37 jant ile yapsaydınız nokta atışı olurdu allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullanın...
muazzam bir emek var araçta Maşallah subhanallah çok güzel olmuş elinize emeğinize sabrınıza sağlık.. Rabbim güzel günlerinizde kullanmayı nasip etsin çok beğendim
çok severek takip ettiğim bir araç ama merak ettiğim 1 unsur var. oem direksiyon boya esnasında kırmızı olmuştu. heralde değiştircek direksiyonu dedim ama sonradan foto gelmeyince ne yaptığını merak ettim açıkçası.
birde bu arabanın hakkı göbek ofsetli te37 veya sprint hart cpr . güncel fotolardaki jant çok silik durmuş.