Hiç bitmesin istedim emeğinize sağlık , araç mükemmel olmuş :)
Printable View
Hiç bitmesin istedim emeğinize sağlık , araç mükemmel olmuş :)
msallah, proje bolumune konulabilir bence
maşallah keyifle okudum resimlere baktım....sizin kadar delsolle uğraşan görmedim...allah kaza bela vermesin çok zevkli bir araç. elinize emeğinize sağlık!
allah kaza bela vermesin aracınız çok güzel olmuş. sıfır araba gibi yapmışsınız resmen.
ben de direksiyon ve motor üst kapağını yazacaktım ama söyleyenler olmuş zaten :) jantlar konusunda ise şunu demek isterim, bence iyi olmuş. çok fazla abartıya gerek yok. gayet iyi gözüküyor, siyah jantlardan çok daha iyi olduğu kesin. 15'' de gayet yeterli, ***** yollarımız delik deşik. ayrıca büyük jant, konfor eksikliği+arabayı daha da zorlama+fazla yakıt demek. bazen görüntü de bir yere kadar diyor insan ki, arabaya jant kapağı taksanız yine de parmak ile gösterilecek bir halde olduğundan problem olmaz :)
maşallah araca valla helal olsun çok emek harcamışsın
Maşallah yaptığın işlere söylenecek laf yok mükemmel olmuş.. Bu kadar şey yapmışsınız, madem motora da girişecekseniz maddi durumunuz el veriyorsa kabloları vs. saklayın motor havuzu da tertemiz olsun, sonra fanusa koyun kalsın orada :D
vallahı tek solukta eksıksız okudum hakıkaten helal olsun. emegınıze saglık
maşallah ya harika :) jant seçiminizi beğendim.
abi bu kırmızı renge, 16'' bronze te37 koymassan irtibatı kesiyorum seninle :D
Osmanlı kebaptan adanayı söyledim birami açtım tane tane tüm resimlere baktım vallahi billlahi yemin ediyorum böyle güzel bir restarasyon görmedim incelik akıyor resmen yaradan bizde kısmet eder insaşşalh böyle bir uğraşı , güle güle kullan kankacım
Gördüğüm engüzel del sol ve hayal ettiğim araç proje taslağı. Kısmet olurda günün birinde del sol alabilirsem sizi arayıp bulup yakanıza yapışacağımdan emin olun. :) işçilik plan proje mükemmel olmuş. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık noktası virgülüne kadar okudum.
Helal olsun valla Türkiyenin Bukadar ımkansızlıklarına rağmen cogu parcaların Usa'dan temin etme gibi zorluklara rağmen sonuç başarılı Hırs,Heyecan ve Mutluluk hepsini gördüm bu projede on numara beş yıldız benden allah kaza bela vermesin ..
helal valla ne denir ki elinize saplık emek çok çok çok fazla kazasız belasız inşallah
müthiş ya biraz daha uğraşılsa s2k yı zorlıcak :p:)
Soluksuz okudum yemin ederim. Titiz oluşunuza hayran kaldım :) Harika bi iş olmuş tebrikler
ellerinize sağlık resmen imrendim toplamanıza masAllah :)
baştan sona tek seferdee okudum resımleri inceledım coook emek harcanmıs fazlasıyla ortada maşallah rosso del sol'e
maşallah allah kaza bela vermesin...
maşallah :)