maşallah gökhanım arabayı aldığın günki halini hatırlıyorum da şu an inanılmaz olmuş bu kadarını beklemiyodum açıkcası
Printable View
maşallah gökhanım arabayı aldığın günki halini hatırlıyorum da şu an inanılmaz olmuş bu kadarını beklemiyodum açıkcası
Maşallah deyip ayakta alkışlamaktan başka yapıcak birşey yok :)
Maşallah mukemmel olmuş araç, işlem görmeyen tek parça akü galiba:)
bu emeğe şapka çıkarılır tebrikler aracınız hayırlı olsun
valla tebrikler çok emek harcanmış ama güzelde olmuş güle güle kullanın
maşallah güzel iş çıkarmışsınız.
kim ne derse desin Türkiye'de bundan daha temiz ve başarılı bir delsol olduğunu düşünmüyorum.
elinize emeğinize sağlık valla cok basarılı olmus masallah :)
ben nasıl bu konuyu kacırdım daha yeni görüyorum :)
maşallah gördüğüm en güzel del_sol güzel günlerde güle güle kulanırsın umarım kocaman maşallah.
Projenin 2. kısmı için arabaya parça toplamaktan konuya cevap vermeyi bile unutmuşum :) Kimseyi es geçmek istemiyorum herkes üşenmeyip içinden geçeni yazmış hepinize tek tek teşekkür ederim. Allah kimseye kaza bela vermesin. Son yapılanları da sonra ki msjlarda ekliycem..
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Moruk kanka gerçekten öyle oldu sağolasın :) Dalış takımları tekneye gitti bile mart-nisan ı bekliyoruz artık :)
İnanın hayatımda 1 sefer araç hazırlıycam dedim en azından böylesine detaylı bu yüzden her noktasında sonuna kadar özendim ve ortaya bu sonuç çıktı çok şükür, teşekkür ederim :)
Sağol, hiç aralıksız 60 gün :)
Ne zaman istersen Can sağolasın :) Safkan CRX :)
En keyifli yanı da aynen o oldu bitip bindiğim zaman oh be budur dedim çok şükür :)
Sağolasın kardeşim bir kaç güne de Stage 2 geliyor inşallah :)
Çok teşekkürler, hepimize :)
Yalıtımla dünyası değişti resmen, şu arabaya yaptığım en büyük iyilik oldu. Stage 2 konusu bir kaç güne gelicek inşallah :)
Gücümün yettiğinden fazlasını zorladım valla yalan yok, sağolasın :)
Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım gerçekten üşenmemk ve sabır en önemlisi :)
Amin sağolasın
Teşekkür ederim :)
Sağolasın Tuncer :) Bu arada araba seçimlerine ayar oluyorum nedenini buluştuğumuzda anlatıcam :D
Sağolasın kardeşim bu tepkiyi verdirebildiysek ne mutlu :)
Daha bitmedi Stage 2 ile devam inşallah :) tşk ederim
Oz' dayı isterse olur tabi :) sağolasın
Keyifle okuduysan ne mutlu kardeşim tşk ettim :)
jant kapağı olayını deniyim bi gün :) Jantlarım değişti yine 15" olarak birazda bu yenilerini kullanayım bakalım :) Dediğin fren kiti vs ile zorda kalmadığım müddetçe sürekli büyük jant kullanmam. tşk ettim.
Sağolasın :)
Ahhahhaa fanus olayına iyi güldüm :D gözümün önüne geldi güzel olur aslında :D Ama şu kablo saklama olayı çok güzel görünüyor fakat bir çok şeyi iptal etme durumu vs çıkıyor ortaya kaldı ki adamı kahreden bir işçilik var orada o yüzden almıyım ben artık orjinal iyidir :)
Allah razı olsun :)
Sağolasın, yenilerini de beğenirsin inşallah :)
16" koymıyım diyorum 15 ler güzel yürütüyo aracı :D Gel sen kesme irtibatı senin yerin ayrı Alican ım :)
Kanka sen istersen daha güzelini de yaparsın eminim ;) :) Allah razı olsun kardeşim keyiflendirebildiysek ne mutlu :)
Çok teşekkürler :) Gerçekten plan proje kısmı önemli çünkü sırayı bilmek lazım yoksa işler karışıyor. Sen al inşallah her zaman elimden geldiğince yardımcı olurum :)
Güzel özetledin valla sağolasın :)
Sağol kardeşim :)
Valla projenin 2 kısmı ile biraz hızlandıktan sonra inşallah zorlıcak :D
Aslında o titizlikten ziyade bi işi yapısan ya tam yap ya hiç yapma mantığından geliyor :) teşekkürler :)
Senin Maxivos vos vos lar içinde olayın sonuyken bu yorumu yapman beni sevindirir kardeşim sağolasın :)
Allah razı olsun emek vermek keyifli sonucunu güzel görmek paha biçilemez :)
Sağol kardeşim :)
sağolasın :)
Kankacım aslında yorumunu en çok beklediğim adamsın diyebilirim :) Bu yorumun bana oh be dedirtti amacıma ulaştığımı bi kez daha gösterdi Allah razı olsun kardeşim şaşırttıysam ne mutlu :)
Tşk ederim sağolasın :)
Valla aslında akü de aldım ama yerine uymadı iade ettim :D Kendi aküsü de sağlam ama yeni proje de aküyü de yeniliycem yine de, sağolasın :)
Allah razı olsun tşkler :)
Beğenmene sevindim kardeşim sağolasın :)
Teşekkürler :)
Kankacım binmiş gezmiş biri olarak yaptığın yorum sebebiyle 1 adet bostanlı edem den waffle kazandın eyvallah :D
Teşekkür ederim kardeşim sağolasın :)
Allah razı olsun çook çok teşekkür ederim :)
Amin hepimiz kazasız belasız kullanalım inşallah, beğenmene sevindim tşkler :)
bi iki yeni foto göreydik iyiydi :D
maşallah tekrar
Jantlarımız değişti son halinden bir kaç foto;
http://c1302.hizliresim.com/16/q/kcf00.jpg
http://c1302.hizliresim.com/16/q/kcdzt.jpg
http://c1302.hizliresim.com/16/q/kcf05.jpg
***** yağmurlu havalarda kullanmıyoruz, güneş buldukça çıkıyoruz, bu da kış uykusu modu :)
http://c1302.hizliresim.com/16/q/kcf0h.jpg
geldi bile :)
hey maşallah çok güzel yaa :)
edit: direksiyon hala değişmemiş :D
Bakıp bakıp iç geçiriyorum kocaman maşallah. Her şeyi ile 4 4'lük evlat.
Güya Bulgaristan dan direksiyon aldık arkadaş 6 aydır getiricek, yalan oldu yani bi nevi, artık farklı çözümler arıycam ama aslında S2000 direksiyonu istiyorum bakalım ilerleyen günlerde olur inşallah, şimdilik en sona bıraktım direksiyon olayını :D
Teşekkür ederim kardeşim :) :)