işi gücü bıraktım vallabana bi mesai borçlusun
iyi günlerde kazasız belasız kullan inşallah
Satır satır keyif alarak okudum, inceledim. Yalnız dikkatimi çeken birşey gözümden kaçırmadıysam motor üst
kapağına dokunmamışsınız sanırım bu kadar temizlik ve yenilenmeden sonra onu da boyatırsınız diye düşünmüştüm. Artık sc montajı esnasında ona da bir el atarsınız herhalde![]()
Emeğinze sağlık, kesenize bereket. Maşallah.
Harika olmuş diycek hiç bişey bulamıyorum bu işlerde en önemli olan iyi bir usta bol bol vakit Maşallah gerçekden.
DRİLL
Dr.Ecu
ben ordayken boyaya hazırlanıyodu gordugumde cok sasırdım o arabanın bu hale gelecegıne ınanmıyodum acıkcası basarılarının devamını dılerım abıcımm
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Bayıldım ya sabahtan beri okuyorum.maşallah maşallah.
enough ?
maşallah allah nazardan korusuncok emek vermissnz iyi günlerde kullanın
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Tebrik ederimMerak ve keyifle okudum. Kazasız belasız keyifle kullanmanızı dilerim. Elinize sağlık, Allah bereket versin, supercharger ı da görelim, okuyalım.
![]()
yapması bir hayli zor ama okuması bir o kadar güzel proje
Allah kolaylık versin bundan sonraki aşamalar içinde
benimde tek gözüme dokunan külbütör kapağı oldu
Cebinize.Elinize.Emeğinize Sağlık Gerçekten Büyük Emek ve Para Harcanmış Araca Sonuç : Çok Mükemmel Allah Kaza Bela Vermesin Evladiyelik Olmuş ( Sadece Jantları Beğenmedim Hiç Yakıştaramadım Araca Umarım En Kısa Sürede Değişir ) Tekrar Tekrar MAŞALLAH !
Maşallah tek tek inceledim okudum gerçekten emek harcamışsınız çok güzel bi sonuç ortaya çıkmış
Jantları beğenmedim sadece
Maşallah Kazasız belasız cezasız günler..
Maşallah bir saattir sıkılmadan satırı satırına okudum helal olsun abi Allah kaza bela vermesin süper yaaProject Cars taşımak lazım
![]()
Hey maşallahBaktım konu güzel daha başlamadan aldım çayımı mutfaktan geldim. Konu bitene kadar 2 fincan çay bitti
Maşallah böle azim dolu projeleri görmek beni çok sevindiriyor
Elinize, emeğinize, kesenize bereket diyelim. Kazasız belasız bir ömür binmeniz dileği ile
![]()
maşallah çok guzel olmuşçok emek verilmiş kazasız belasız binmek nasip etsın.
merak ettigim sey aracın yeryerını izolasyon malzemesi ile kaplamanın artısı ve eksisi nedir?
bende tüm aldıgım arabalara bu işlemleri yapıyorum kendım kaplamayı düşündüm ama orjinallik bozulacak diye yapmadım.
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
masallah adaş araca şahsen kardesım benı bındırdı ..aracın ıcı dısı özenle yapılmış dogrusu gdişi benı okdr tatmın ettıkı ...gerıldım resmen gıderken hıcbıryerınden ne ses gelıyr ne tırkıtı adam sıfır del sol yaratmışkazasız belasız bın adaşım
![]()
www.honda-tech.com
Emeklerinize sağlık.
Allah kaza bela vermeden bindirmeyi nasip eder İnşallah.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)