Maşallah Gökhan abi okurken yoruldum Allah kolaylık versinSc den sonraki halini sabırsızlıkla beklıyoruz
![]()
Maşallah Gökhan abi okurken yoruldum Allah kolaylık versinSc den sonraki halini sabırsızlıkla beklıyoruz
![]()
Beyaz del sol İle sizin del sol adama del sol aldırır valla bıkmadan okudum maşallah kazasız belasız nazarlardan saklasın Rabbim![]()
AP Type-R
Maşaallah çok emek vermişsin karşılığınıda almışsın abiKazasız belasız binersin inşallah.
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
ağzım açık okudum maşallah çok emek var parada harcanmıs kesene zevkine bereket gökhan .
sadece jantları begenmedim ilerde degiştirirsin diye düşünüyorum maşallah![]()
hanı olur ya ınsan en yakın arkadasının ne ara sısmanlaıgını ne ara zayıfladıgını yanında sureklı olduugu ıcın bılmez. konuyu sımdı tekrar okuyunca oha gokhan abı amma ugrasmıs bu arabayla dedım. ama nokta atısı oldu. emeklerıne saglık abıcım.
Maşallah Gökhan'cım, canlı gördüm arabayı zaten, emek çok fazla ama sonuç da bir o kadar mükemmel. Kazasız belasız kardeşim.![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
maşallah gerçekten süper bir çalışma ve müthiş bir emek var.. okurken yüzümde bir gülümseme oluştu, kendi aracımmış gibi sevindim..
rabbim kazasız belası kullanmayı nasip etsin..
çok özel değilse ortalama ne kadar harcama yaptınız.. pm de atabilirsiniz.. cevap sizde de kalabiliri tabiki..![]()
Asıl sancı uyandığında..
maşallah ne uğraşmışsın yaw allah utandırmasın
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
maşallah gökhanım kazasız belasız iyi günlerde binersin
belgesel tadında izledim![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Evladiyelik proje olmuş. Gökhan abi Honda konusundaki bilgi ve tecrübeni konuştumuşsun. Maaşallah kazasız belasız, büyük bir nazar boncuğu şart.
Maşallah, işi gücü bıraktım baştan sona yaptıklarınızı okudum. Çok fazla emek harcamışsınız. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
Maşallah... Çok emek vermişsiniz, çok ta güzel olmuş. Allah sorunsuz, sıkıntısız, kazasız, belasız kullanmayı nasip eder inşallah.
Emeğinize sağlık,çok güzel olmuş kazasız belasız kullanın![]()
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
Maşallah.
Helal olsun, çok güzel olmuş inşallah çok uzun süre sorunsuz kazasız belassız binersiniz.
Forumda herşeyi böyle iki dakikada okuyup çok kolaymış gibi geliyor ama sanayide ufak bir işimiz oluyor hemen sinir stres oluyoruz, elinize sağlık.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)