Harika yaa, böyle kaliteli işleri gördükçe hayalini kurduğum projeyi yapma isteğim, hevesim kat kat artıyor :D Allah güle güle binmeyi nasip eylesin , kaza bela vermesin...
Printable View
Harika yaa, böyle kaliteli işleri gördükçe hayalini kurduğum projeyi yapma isteğim, hevesim kat kat artıyor :D Allah güle güle binmeyi nasip eylesin , kaza bela vermesin...
bu tür arabalara verilmesi gereken değer budur fiber manyağı yapıp tanınmıycak hale getirenlerede selam olsun burdan görsünler yapılması gerekenin ne olduğunu ellerinize sağlık
fazla söylencek bişey yok helal olsun maşşalah
Gokhancim Allah c.c. Kazasiz belasiz agiz tadiyla binmeyi nasip etsin konuyu okurken agzimin suyu akti valla :D delsol alicak olursam hergun basinin etini yerim artik :D guzel gunlerde kullanirsin insallah
ellerne emeğine sağlık gökan, çoooook şekşiiii olmuş. hiç bir eksik bulamadım ...
maaşallah çok emek harcamışsınız güzel olmuş. güle güle binin.
Gökhan abiii ! bu nedir yaa :) ben sadece sc takacaksın flan sanıyorum.araç fabrikadan sıfır çıkmış gibi olmuş.renk jant koltuk fren vida klips :) a dan z ye herşey kusursuz tertemiz üstün emeklerle olmuş.Allah uzun seneler sıkıntısız kazasız belasız binmeyi nasip etsin.35KUP! gördüğüm yerde durdururm :))
Maşallah adaş çok temiz olmuş
Güzel proje güzel iş
maşallah. gerçekden zevkle ve içimden tebrik ede ede okudum konuyu. elinize emeğinize sağlık gerçekden çok mükemmel şeyler yapmıssınız. Allah kazasız belasız binmenizi nasip etsin
Masallah abi keyifle okudum oku oku bitmiyor, projen harika, arac harika, gule gule kullan :)
kesınlıkle kusursuz elınıze emegınıze saglık masAllah takıpteyım..:icon_tup:
Kazasız belasız sürüşler olsun. Maşallah .
Maşallah baştan sona kadar okudum çok keyifli bi iş olmus abi emegine değmiş maşallah kazasız belasız sürüşler mahsuru yoksa toplam maliyet ne oldu ? :)
harbi özendigim bir proje allah zeval vermesin gerçekten cok emek var maddi manevi harcanmış maşşallah
Teşekkür ederim :)
Sağolasın :)
Bıkmadan okuduysanız doğru yoldayız demektir :) tşkler
Ahhhaaha valla bende diğer arkadaşların proje konularını okurken öyle oluyorum sağolasın :)
Çamurluk sinyalleri, ön sinyaller orjinalden çift duylu olduğu için problem olmuyor :) tr deki usdm araçlarla aynı muameleyi görecek yani. Tabi şimdi şansımıza kılın biri çıkmazsa :) 3. stop lambası orjinalden yok ama opsiyon olarak takılıyor orjinali, ondan da düşünüyorum hatta bi arkadaşıma söyledim getirirse belki bi 15 güne elimde olur, sağolasın :)
O kadar mı yaw :D Allah razı olsun kardeşim valla biraz uğraştık işte :) Bence de girip bakın gerçekten keyfi anlatılmaz yaşanır cinsten :)
Valla aslında öyle titiz değilimdir ama bir tek genel olarak otomobil modifiyesi konusunda harbiden titiz davranıyorum çünkü salla pati işi sevmiyorum. Sonuçta 10 sefer yapmıyoruz 1 sefer yapalım adam gibi olsun mantığı :) tşk ettim kardeşim :)
Evet aynen o :) Sahibi de o koşulla sattı zaten biz de karşılığını verdik sanırım sağolasın :)
Teşekkürler gerçekten değdi çok şükür :)
Valla emek konusunu bende şöyle bi kafamı kaldırıp kendime geldiğimde anladım, çok yorucuydu gerçekten ama sonucu görünce unutuyosun :) sağolasın sana da.
Yılın projesimi, valla böyle düşündürebildiysem ne güzel sağolasın :) Valla yurtdışı için o ingilizce çevirileriyle uğraşamam araba yapmaktan daha zor gelicek şimdi :D
Evet iç kısmın detaylı fotoları var, Berk kankamda duruyor onları alayım yine burada paylaşırım sağolasın :)
Renk konusunda çok titizdim çünkü araca istediğini yapayım renk istediğim ton olmasa hepsi boşa giderdi gözümde, neyse ki tam ama tam istediğim gibi oldu İtalyan lar sağolsunlar :) Cidden severek uğraştım yoksa dayanamazdım tşk ederim :)
Aminn Faruk cum okurken keyif aldıysan paylaşmak amacına ulaşmış demektir yaw sağolasın :)
Tşk ederim.
Direksiyonu ben kaplatmadım aracı aldığımda öyleydi, deri kısımlarla birlikte o da kaplanmış. Ben direksiyonu değiştirceğim için ellemedim, nasip olursa bi 15 güne yeni direksiyonum geliyor :)
İlker im Del Sol daşım :) Valla sen beni iyi anlıyosun çünkü sende Del Sol un hakkını veren ekiptensin :) Del Sol lar TR de hak ettiği ilgiyi/değeri görmeye başladılar zaten merak etme :) Allah hepimize keyifle kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşallah sağolasın tekrardan :)
Yaklaşık 2 - 2,5 ay sürdü hergün uğraşıldı. Daha sonra da ara ara ufak eklemelerle devam ettim. tşk ettim :)
Alican ım teşekkür ederim kardeşim, artık zaman göstericek hayırlısıyla :)
Elimizden geldiğince, sağolasın :)
Valla sökmesi kolayda toplaması zor söyliyim :D Zaman ayırıp okumuş olmanız bile keyif veriyorken 1 saatini ayırıp detaylıca incelemen ayrıca mutlu etti sağolasın :)
Ahahahhahhahaha bu yoruma cidden çok güldüm yaw :D Allah yapmak isteyen herkese nasip etsin inşallah, hepimize kazasız belasız tşkler :)
Valla projeyi okuyanlara da Alla kolaylık versin :D SC den sonra bende çok merak ediyorum sağolasın :)
Allah razı olsun Del Sol aldırcak kıvama getirmişsek ne mutlu İlker le bana :) tşk ler
Cem abim Allah razı olsun hepimize kazasız belasız inşallah. Bi kaç tavsiye için rahatsız edebilirim seni bilgin olsun :)
Selman ım biraz uğraştık valla elimizden geldiğince sağolasın kardeşim :)
Allah razı olsun, ağzı bi kaç saniye açık bırakabildiysek ne mutlu :D
Aynen dediğin gibi jantlar değişiyor, zaten şu an spoon lar satılık. Spoon ları takma amacım herşeyden önce hafiflikti aracın gidişi gerçekten çok değişiyor, taktığım zaman hafifler arasında alternatifte yoktu pek ondan spoon lanmıştım yani. Ama şimdi aradığım jantı buldum, bunlar gidince onlara geçicem inşallah sağolasın tekrardan :)
Koçum benim minnoşum teşekkür ederim :) Hediye güzel bi house-lounge CD si yapta yorgunluk atalım :)
Uğur cum kendi projenden sonra her ne kadar don lastiği gibi uzayıp gidecekte olsan seni yine de seviyorum kardeşim :D
Allah razı olsun beğenmene sevindim, aynı zamanlarda bitiricez inşallah motorları hadi hayırlısı :)
O gerçekten çok garip bi duygu bende proje konusu okurken öyle oluyorum :D Bu samimiyettir bence sağolasın :)
Harcama kısmına pek girmesek ben kendim bile total i bilmiyorum moralim bozuluyo :D
Amin teşekkür ederim :)
Sağolasın tymu hepimize kazasız belasız :)
Hayatımda bir sefer yapıcam dedim böyle oldu :D Sağolasın :)