User Tag List

Sayfa 40/49 İlkİlk ... 303839404142 ... SonSon
920 sonuçtan 742 ile 760 arası

Konu: BMW E34 520i 90'

peace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu her açtığımda vazgeçtim himinaa yazmasını bekliyorum ama olmuyo . Artık Dönülmez akşamın ufkundasın
    Alıntı SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uzaylıların bizi görmesi için çizilen sıfırlar gayet gereksiz..
    https://www.instagram.com/topalworks/

burkaykalyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı peace Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuyu her açtığımda vazgeçtim himinaa yazmasını bekliyorum ama olmuyo . Artık Dönülmez akşamın ufkundasın
    Abi artık annem evlatlıktan red edecek ben yine de vazgeçmiyorum Ben bu arabanın keyfini sürmeden vazgeçmem abi aha da buraya yazıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen hala temizlige baslamadın mı? temizlenen parcaların da fotoları gelmistir diyodum konuyu acarken
    o kadar seyi soktuk, su klima panelini inat ettin sokturmedin ya daha bisi demiyorum ben

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı uniquel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen hala temizlige baslamadın mı? temizlenen parcaların da fotoları gelmistir diyodum konuyu acarken
    o kadar seyi soktuk, su klima panelini inat ettin sokturmedin ya daha bisi demiyorum ben
    Başladım temizliğe aslında. C.tesi günü Ahmet ve Berkay'la birlikte ama malzeme sıkıntısından yarıda bıraktık Zor temizleniyor. Boya ve lastik parlatıcısı gerekiyordu. Üşendim bayağı anlayacağın

Klima paneli benim için önemli aga. 3 saat uğraştım ben ona

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    artık dicek bişey yok.. hayırlısı olsun sabrına hayranız..

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

bmw.53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşte şimdi doğru yerden başladın Önce Kaporta boya işini hallettikten sonra diğer yaptıkların sana zevk vermeye başlıcak emin ol bunu E34'cü olarak söylüyorum. Ayrıca jantları boyadan sonra kesinlikle değiştir. Toplarkende eskiyi takmamaya dikkat et. Sonrası zaten cooming soon
    E34EDV27 /// E34RMD34

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu kadar terslikleri neşeyle anlatıyorsun, okurken hiç sıkılmıyorum, elinize emeğinize sağlık kesene bereket kardeşim.

İbrahim Erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burkay başkan manyak lazımsa sömestr da istanbula gelebilirim. Öküze ben de el atmış olurum.

Elinize emeğinize sağlık

JaSoN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Babamla beraber sat bunu uğraşma dediğimizde gayet ciddiydik biz ama...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı powERS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    artık dicek bişey yok.. hayırlısı olsun sabrına hayranız..
    noktanın koyulduğu yerdeyiz

Alıntı bmw.53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İşte şimdi doğru yerden başladın Önce Kaporta boya işini hallettikten sonra diğer yaptıkların sana zevk vermeye başlıcak emin ol bunu E34'cü olarak söylüyorum. Ayrıca jantları boyadan sonra kesinlikle değiştir. Toplarkende eskiyi takmamaya dikkat et. Sonrası zaten cooming soon
    İşlemler biraz ters olsa da yapıyoruz ufak tefek. Jantlarla ilgili aklımda zaten proje var da bakalım kısmet ne olur Az kaldı olarak görüyorum ben ama daha çookk iş var

Alıntı Equinox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu kadar terslikleri neşeyle anlatıyorsun, okurken hiç sıkılmıyorum, elinize emeğinize sağlık kesene bereket kardeşim.
    Ya neşeyle karşılamasam inan ya kanser olurdum ya da bunalırdım Pislik çıkıyo, pas çıkıyo, hasar çıkıyo falan oo önemsiz şeyler. Allah başka büyük dert vermesin

Alıntı İbrahim Erdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burkay başkan manyak lazımsa sömestr da istanbula gelebilirim. Öküze ben de el atmış olurum.

Elinize emeğinize sağlık
    Öküze girişmek isteyen herkese kapımız açık. İsteyene anahtarı da verebilirim dicem de anahtarla açılmıyo biraz teknik lazım ahaha

Alıntı JaSoN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Babamla beraber sat bunu uğraşma dediğimizde gayet ciddiydik biz ama...
    Abi inan en çok merak ettiğim yorum Mustafa Usta'nın yorumu ya. Bir arkadaşımı göndermiştim ona E34 alacaktı baktırmış sizin orada beni sormuş Mustafa Usta naptı falan diye satmadığımı öğrenince ''Manyak o çocuk'' demiş ahaha

İşin şakası bir tarafa senin ve Mustafa Usta'nın kapısını daha çok çalacağım ben. Kurtuluş yok benden abi

Herkese değerli yorumlarından dolayı çok teşekkür ederim. Bu yaptıklarım ve düşüncelerim kiminize çok mantıksız geliyor olabilir ancak her yaşadığım sıkıntı ver karşılaştığım sorun bana inanılmaz keyif veriyor. Neden biliyor musunuz? Herkesin arabası var herkesin arabasında emeği var, yaptıkları var ancak bu araba benim için çok çok özel. İnanılmaz bir bağ var. Her köşesinde her karesinde benim ve çok sevdiğim arkadaşlarımın emeği var. O yüzden her sorunla başa çıkabiliyorum.

Yine söylüyorum ve her zaman söylerim: Ben bu arabanın keyfini çıkarıcam arkadaş. Bu amaçtan sapmadan ilerlediğimi düşünüyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jantlarla ilgili proje varmıs,, pehh

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burkaykalyon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi inan en çok merak ettiğim yorum Mustafa Usta'nın yorumu ya. Bir arkadaşımı göndermiştim ona E34 alacaktı baktırmış sizin orada beni sormuş Mustafa Usta naptı falan diye satmadığımı öğrenince ''Manyak o çocuk'' demiş ahaha

İşin şakası bir tarafa senin ve Mustafa Usta'nın kapısını daha çok çalacağım ben. Kurtuluş yok benden abi

Herkese değerli yorumlarından dolayı çok teşekkür ederim. Bu yaptıklarım ve düşüncelerim kiminize çok mantıksız geliyor olabilir ancak her yaşadığım sıkıntı ver karşılaştığım sorun bana inanılmaz keyif veriyor. Neden biliyor musunuz? Herkesin arabası var herkesin arabasında emeği var, yaptıkları var ancak bu araba benim için çok çok özel. İnanılmaz bir bağ var. Her köşesinde her karesinde benim ve çok sevdiğim arkadaşlarımın emeği var. O yüzden her sorunla başa çıkabiliyorum.

Yine söylüyorum ve her zaman söylerim: Ben bu arabanın keyfini çıkarıcam arkadaş. Bu amaçtan sapmadan ilerlediğimi düşünüyorum.
    Dün akşam söyledim hala satmadı mı dedi, şaşırdı. Biz de bişey yapmadan yolladık onun iyiliği için, demek hala uğraşıyor he dedi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı uniquel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    jantlarla ilgili proje varmıs,, pehh
    Şşş.. Cash loading

Dün akşam söyledim hala satmadı mı dedi, şaşırdı. Biz de bişey yapmadan yolladık onun iyiliği için, demek hala uğraşıyor he dedi
    Mustafa Usta'nın emeği çoktur abi. Hem bende hem de hem de bizim ailenin arabalarında. Biliyorsundur belki. İyiliğim için söylediğini de çok çok iyi biliyorum ama kıyamadım öküzüme

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şşş.. Cash loading

Mustafa Usta'nın emeği çoktur abi. Hem bende hem de hem de bizim ailenin arabalarında. Biliyorsundur belki. İyiliğim için söylediğini de çok çok iyi biliyorum ama kıyamadım öküzüme
    Bilmiyorum Ailenin arabalarıyla ne alakası var yaw önceden mi tanıyorsunuz babamı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilmiyorum Ailenin arabalarıyla ne alakası var yaw önceden mi tanıyorsunuz babamı?
    Abi Mustafa Usta babamın çok çok eski bir arkadaşı çıktı. Tamamen tesadüf. 20 senedir hatta daha fazla da olabilir tanışıyorlarmış. Amcamın X5'i yengemin 320D'si kuzenimin X3'ü hep sizin servise geliyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi Mustafa Usta babamın çok çok eski bir arkadaşı çıktı. Tamamen tesadüf. 20 senedir hatta daha fazla da olabilir tanışıyorlarmış. Amcamın X5'i yengemin 320D'si kuzenimin X3'ü hep sizin servise geliyor
    Bilmiyordum. Babam söylemez pek böyle şeyleri. Unutmuş da olabilir

Taha Fedai - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dostum siz manyaksınız yaa yada dur Çılgın demeliydim okurken kah güldüm kah üzüldüm ama sonuca yaklaştıkça güzel şeyler ortaya çıkıyor tebrik ederim..
    !!!!!!!!!FARKIMIZ TARZIMIZDIR!!!!!!!!!!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Taha Fedai Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum siz manyaksınız yaa yada dur Çılgın demeliydim okurken kah güldüm kah üzüldüm ama sonuca yaklaştıkça güzel şeyler ortaya çıkıyor tebrik ederim..
    Çok teşekkür ederim. Manyak ve çılgın kelimelerinden sonra istemsizce bu video aklıma geldi kusura bakma ama

Sana puanım 9 Kankam!!! - YouTube

pirasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hep derim araba alıyorsan ne ucuz olacak, nede pahalı. alan kişinin kıyamayacağı kadar pahalı, önemsemeyeceği kadar ucuz yoksa azcık yırtık olan yeri yapıştırmak yerince çekip eline alıyor neyseki bütün takımlarınız yokmuş, yoksa aracı sokakta takoza alıcaktınız nerdeyse
    turbocuk istiyoruz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)