User Tag List

Sayfa 38/49 İlkİlk ... 28363738394048 ... SonSon
920 sonuçtan 704 ile 722 arası

Konu: BMW E34 520i 90'

painkller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu araba artık sorun makinası değil, araba olucak, keyif makinası olma zamanı gelmiş. koltuk ve iç mekanı bir an önce halletmek en iyisi olucaktır, ince işler zamanla bu işin keyfi olucak sonrasında. çünkü pis bir arabaya binmek bile en azından benim gibi bir hastaya heves kırıyor. Zamanla herşey olur, umarım bu hevesin daim olur ve hayallerini somutlaştırırken önüne engeller çıkmaz abi
    TR - B13

burkaykalyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı painkller Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu araba artık sorun makinası değil, araba olucak, keyif makinası olma zamanı gelmiş. koltuk ve iç mekanı bir an önce halletmek en iyisi olucaktır, ince işler zamanla bu işin keyfi olucak sonrasında. çünkü pis bir arabaya binmek bile en azından benim gibi bir hastaya heves kırıyor. Zamanla herşey olur, umarım bu hevesin daim olur ve hayallerini somutlaştırırken önüne engeller çıkmaz abi
    Çok sağolasın kardeşim. İnan ne sorun çıkarsa çıksın hevesim hiç kırılmadı kırılmayacakta. Pisliğini şu anda gözüm görmüyor inan. Olur o kadar temizleyeceğim nası olsa deyip biniyorum Engeller çıkıyor ve çıkacak elbet. Şimdi içine girişeceğim işte. Çok sağolasın tekrardan...

burakcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geldi abi geldi. Borularım geliyor bugün. Onları çekip koyacağım. Sen naptın abi egzoz ve amerikan park işini?[/QUOTE]

abicim bir türlü sıra gelmiyor ki bizimkininde seninkinden pek farkı yok aslında cuma günü işten geldim bi sanayiye gideyim dedim can sıkıntısına yolda firenler iptal el freniyle yanlaya yanlaya durduk servise girdim emmeden kaçırıyo emme söküldü hazır açılmışken radyatörede bakalım dedik hortumlarda yırtılma varmış ( su eksiltmesinin sebebi belli oldu )+ fan termiği ve pervane derken egsoz ve parkların parasının misli misli fazlasını bırakıp geldik.Artık egsozu birdaha ki maaş dönemine bırakltım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [/QUOTE]abicim bir türlü sıra gelmiyor ki bizimkininde seninkinden pek farkı yok aslında cuma günü işten geldim bi sanayiye gideyim dedim can sıkıntısına yolda firenler iptal el freniyle yanlaya yanlaya durduk servise girdim emmeden kaçırıyo emme söküldü hazır açılmışken radyatörede bakalım dedik hortumlarda yırtılma varmış ( su eksiltmesinin sebebi belli oldu )+ fan termiği ve pervane derken egsoz ve parkların parasının misli misli fazlasını bırakıp geldik.Artık egsozu birdaha ki maaş dönemine bırakltım[/QUOTE]

BMW dünyasına hoş geldin Aynı sorunları sırasıyla ben yaptırdım abi ancak frenlerde hala sıkıntı var. Emmeden kaçırıyor benimkide söktürmedim daha. Su kaçağını bulman iyi olmuş abi. Acelemiz yok yaparız yavaştan yavaştan

OguzU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hem konu hortlatayım hem son durum diyim ne durumdayız

fastchild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Arkaya Kosifler plakalığın hazır abi 1 tane odamdaydı diğerini bulamadım daha
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka sen çekirdekten yetişme bi manyaksın belirtiyim dedim
    -Now-34 K 3862 E34 5.20 1996 CosmosSchwarz " Sumfang Edition "

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olacak olacak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abicim bir türlü sıra gelmiyor ki bizimkininde seninkinden pek farkı yok aslında cuma günü işten geldim bi sanayiye gideyim dedim can sıkıntısına yolda firenler iptal el freniyle yanlaya yanlaya durduk servise girdim emmeden kaçırıyo emme söküldü hazır açılmışken radyatörede bakalım dedik hortumlarda yırtılma varmış ( su eksiltmesinin sebebi belli oldu )+ fan termiği ve pervane derken egsoz ve parkların parasının misli misli fazlasını bırakıp geldik.Artık egsozu birdaha ki maaş dönemine bırakltım[/QUOTE]

BMW dünyasına hoş geldin Aynı sorunları sırasıyla ben yaptırdım abi ancak frenlerde hala sıkıntı var. Emmeden kaçırıyor benimkide söktürmedim daha. Su kaçağını bulman iyi olmuş abi. Acelemiz yok yaparız yavaştan yavaştan [/QUOTE]

Ben sorun çıkaran bmw leri duyunca şaşırıyorum, artık diyorum bizim araç efsunlu 94 520 var sıfırdan beri bizde 450-500k km de daha hiç yolda bırakmadı motor hiç açılmadı.. Bi kere radyatör patladı termostat arızasından 7 8 sene önce o kadar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eveett arkadaşlar yine ben. Güncelleme var...

Kötü haber vereyim. Araba hala bitmedi. İş yoğunluğum dolayısıyla fazla ilgilenemiyorum. Bugün zaman ayırabildim sonunda. Buradan Burak E. ve berkayaydın kardeşlerime tekrar tekrar çok teşekkür ediyorum.

Amacımız hiç bir şeydi aslında. Masumane arabayı çalıştırıp uzun süre yattıktan sonra biraz hareket olsun demekti. Ancak öyle olmadı. Yine cortladık bir yerde. Resimlerle anlatayım biraz.

İlk başta geçtik arabanın başına dedik çalıştıralım bir. Öküzün sesini özlemişizdir. 1 aydan fazladır yattığı için haliyle araba leş gibi. Kusura bakmayacaksınız artık.

Akünün kutup başlarını sökmüştüm. Uzun yatacağını tahmin ederek bir de elektrik tesisatında sıkıntı olduğundan 1 gün bile beklese aküyü yiyor sağolsun. Alarmdan kaynaklanıyor. Kaçak var. Kutup başını sökmeme rağmen durduğu yerde akü yemiş kendini. Nasıl olmuş anlamadım

Neyse takviye falan filan çalıştırdık duyduk sesi özlemi giderdik. Bir baktık ki bir yerlerden benzin kokusu geliyor. Ta taaa.. Sürpriizz.. Benzin hortumumuz ya da benzin deposu çatlamış. Şarrr diye boşalttı tüm benzini...

Moral bozar mıyız? Bozmayız tabii ki. Biz neler gördük bu da hallolur elbet deyip o sinirle başka yerlere giriştik ancak ipin ucu baya kaçtı Dedik koltukları sökelim bari. Amaç? Belli değil. Maksat temizlik. Bir şey yapamıyorsak temizlik yapalım bari. Sloganımız bu. Ön koltuklar değişecek zaten. İlk arka koltuğu söktük. Arkaları döşeme yaptıracağım.

Koltukların altında ve arkalarında ayrı bir yaşam varmış meğersem bunu öğrendik. Pisliğe bakın be.. Neyse. Devam..

Arka koltuklarımız tamam. Arkadaki de berkay_aydın kardeşimin gERgin corsası Oturak kısmı başka yerdeymiş. Fotoda yok sadece.

Arka tamam. Sırada ön koltuk. Sadece sağ önü söktük. Çünkü çekiciye yüklerken veya benzin hortumu ve diğer sorunları halletmek için serviste usta kullanırken koltuk şart.

2 tane vida tutuyor sadece. Çok basit sökülmesi.

Kemer koltuğa bağlı ancak senelerdir dokunulmadığı için ve pislikten somun artık demirle bütünleşmiş. Paslaşmış. Uğraştık bayağı..

Bayağı uğraştırdı namussuz. Baktık olmadı. Hunharca aldım bıçağı ve kaçınılmaz son. Emniyet kemerini kestim gitti. Zaten değişecek. Renkli kemerlerimiz olacak

Koltuğumuzu söktüükk... Roll spec. Denemek isteyen? 2 de 60'ta basarım 100'de hararet yaparım

Ben foto çekerken Berkay panpam koltuğa kurulmuş bile. Ohh.. Gel keyfim gel...

Neyse. Dedik şu arka pandizotu da sökelim. Normalde içi siyah döşeme olan E34'lerde bu pandizotlarda siyah olur. Ancak benim araba yata yata pembeleşmiş artık. Ben aldığımda da böyleydi arabada en nefret ettiğim yerdi kendisi. Sonunda söktük. Kendim kaplayacağım.

Altı yine pislik. Pisliksiz olmaz. Lütfen yani ayık olalım

Hunharca söktük o iğrenç artık bez olmuş şeyi...

Sonunda yüklendik koltukları. Eve götürmeye. Arka koltukları yıkayacağım bi. Ön koltuk ta odamda müthiş dekor olacak Yıkamadan koymam tabi...

Burak ve Berkay kardeşim.. Tekrardan çok teşekkürler...

Bu da ben. Ne çektim be... Koltukta eşşek ölüsü he.. Yapacağım bu arabayı!!!! Keyifle kullanacağım.

BLuEBoY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Azmine ve azimli arkadaşlarının desteğine hayranım kanka..

Hayırlısıyla yeni bi girişimde bulunmuşsun.. takipdeyiz
    Alıntı AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bisikletle bile gitsem yanıma blueboyu alırım beyler kırılmayın...
    Murat Ç. ( ZiYa Corsa ) - ( KN 206 RC ) - ( VU GOLF VII ) - ( PM FABİA III)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eglenerek birseyler yapılıyorsa sıkıntı yok, bi gun biter
    sabahtan bi pm atın cıkayım geliyim yardıma, ozellikle bu hafta cok boşum

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hele şükür , özlemiştik
    Livestrong

fastchild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    o kultuklar kuş kadar hafif onu öğrendim abi sadece ön sol koltuk hafıza ile beraber 28 kg sağ koltukta 24 kg o hafızasız olduğundan dolayı 4kg daha hafif

hayırlısı ile başladın bi işe abi bu arada neden ön koltuklar değişecek ??
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka sen çekirdekten yetişme bi manyaksın belirtiyim dedim
    -Now-34 K 3862 E34 5.20 1996 CosmosSchwarz " Sumfang Edition "

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burkay ne çektin be çocuğum Allah yardımcınız olsun şu arabanın adam olduğunu görüdüğüm gün bizim günümüzdür
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BLuEBoY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Azmine ve azimli arkadaşlarının desteğine hayranım kanka..

Hayırlısıyla yeni bi girişimde bulunmuşsun.. takipdeyiz
    Yavrum atla gel bir gün. Buralardayız hep. Sende özelsin benim için.

Alıntı uniquel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eglenerek birseyler yapılıyorsa sıkıntı yok, bi gun biter
    sabahtan bi pm atın cıkayım geliyim yardıma, ozellikle bu hafta cok boşum
    Elbet bitecek. Yavaş olacak az olacak öz olacak ama bitecek
    Yardım konusunda ise kapımız herkese açık. PM atıyorum irtibat bilgilerimi. İstediğin zaman buyur gel. Çay, çorba, yemeğimiz bol bol var

Alıntı S.Özeren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hele şükür , özlemiştik
    Sende özlendin yavru...

Alıntı fastchild Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o kultuklar kuş kadar hafif onu öğrendim abi sadece ön sol koltuk hafıza ile beraber 28 kg sağ koltukta 24 kg o hafızasız olduğundan dolayı 4kg daha hafif

hayırlısı ile başladın bi işe abi bu arada neden ön koltuklar değişecek ??
    Benim koltuklar pisliklerle birlikte min. 30 kg olum

Ön koltuk hikayemi anlatırım bir ara. Sürpriz olsun

Alıntı Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burkay ne çektin be çocuğum Allah yardımcınız olsun şu arabanın adam olduğunu görüdüğüm gün bizim günümüzdür
    Eyvallah yavrucum Arabayı bir adam edeyim ilk iş seni aricam

by.gkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elinize emeğinize sağlık. Sırf şu sök tak el emeği uğraşmaları özlediğimden dolayı eski mercedesimi çok özlüyorum ama bir gün tekrar alacağım böyle uğraşmalık birşeyler yer zaman ve el becerisi olunca bundan keyifli bir iş yok

Kakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Devam devam durmak yok. : )
    K.

Onur Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyi sabır var valla helal olsun böyle arabalarla uğraşması ayrı zevkli
    ortam süper tebrik ediyorum herkesi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı by.gkn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elinize emeğinize sağlık. Sırf şu sök tak el emeği uğraşmaları özlediğimden dolayı eski mercedesimi çok özlüyorum ama bir gün tekrar alacağım böyle uğraşmalık birşeyler yer zaman ve el becerisi olunca bundan keyifli bir iş yok
    Teşekkür ederim. Aynen öyle. Sök tak el emeğinin keyfi bambaşka. Zevk almasak zaten hiç girişmezdik. Sorunlarla karşılaşınca artık gülüp geçiyoruz Hallederiz bir şekil.

Alıntı Kakus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Devam devam durmak yok. : )
    Slogan bu: Yapacak bir şey bulamıyorsan temizlik yap

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)