Hazır söktün bari izole et olm arabayı![]()
Izolasyon putur mutur ne varsa olucak canim kardesim
Haci abi E39 sonraki proje. Cok pisini bulmam lazim.![]()
45 dakikadır konuyu okuyorum takip ediyorum maaşallah gerçekten çok emek var ve inanın arkadaşlığınızda süper yardımlaşmalarınız makaralarınız imrenerek okudum konuyu bitimini bekliyoruz artık kolay gelsin inşallah istediğinizden daha güzel olur![]()
☻/
/▌ ''J.Я OKÇU''
/ \
,43 AZ 886 BMW 1.16i F20,41 UZ 106 İNDİGO GTi,43 SA 222 Corsa C Air Honda VTEC2 43AV306 MK5 Golf TSi 43 AE 577
Kayışı yeni mi kopardık ? pollyanna'ya döndüm bu araç sayesinde teşekkirler sipermen![]()
...
Kardeşim eğer kısmet olursa ocağın son haftası +1 yardımcı olarak yanındayım. Elimden gelenin fazlasını yaparım, sana köle olsun ahaha)
Haşmet "Görkem" UZBİLEK
Engineer Inside
helal olsun ne diyeyim![]()
Var var gelişme çok ta. Biraz daha sabır diyeyim. Çok az kaldı. Film tadında bi konu olsun diye parça parça resim eklemiyorumAz daha bekleteceğim sizleri..
#direnburkayanne evden atıcak valla benide senide biz en iyisi bi depo tutalım evden atılmaktan iyidir
![]()
Bekliyoruz panpa![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Aslan abim çok sağolasın. Şimdilik yardıma ihtiyaç yok ama özledik seni. Muhabbete sohbete görüşelim bir ara...
Hort çekelim konuya en son mesajdan sonra 1 ay geçmiş son durum nedir acaba Bende yaza doğru E34 ümü boyaya sokucam ilham gerekiyor![]()
E34EDV27 /// E34RMD34
Eski efsaneler fena masallah
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)