Benimkini normal oto boyasıyla boyamışlar. Boyayı kaldırınca rengi mengi kalmamıştı stopların, neyle silsem düzelmezdi. Bende folyo çektim güzelde oldu.
Sanayiye uğradım bugün bagajı ayarlamak için 1 saat sonra gel dedi kaportacım. 1 saat sonra gittim hastaneye kaldırmışlar yine ayarlatamadım.
![]()
Kardeşim iyi gidiyorsun oralarda birşeyler eklemeye devam.
Zaten Kocaeli'ye gelince canını alıcaz EF'in.Kazasız, belasız İnşAllah.
New Toy! - 41 AJV 325
merhaba arkadaslar baktımkı benımle kaderımle benzer bır durum bende bısıler yazmak ıstedım bende yıllardır koyu bır hondacıyım ılk arabamıda gecenlerde aldım ef hact patlıcan moru arac alt takım ıstıyordu ve ufak tefek cok eksıgı vardı ıcerde olsun dısarda olsun ve arac onden kazalıyıdı fena toplamamıslar paramda bu araca yetıo dedım dayanamadım aldım gırıstım araca tavan dosemesı deıstı alt takım tamam takozlar tekerlek rulmanlarına kadar kapak contası trıger yag fıltresı motor kısmında deıstı allahtan sansıma motor konusunda sıkıntım yok cok cıgerlı tahrıkkar bır sese sahıp ve 2. vıteste 7.500 devırı cok rahat cevırebılıyor benzındekı karbırator ayarım bebek gıbı ama hernekadar gaz ayarını yaptırsamda tatmın edıcı bır ayara sahıp olamıorum kaporta konusundada nerdeyse arac yenıden boyandı dıyebılırım bunların dısında benım ıcın burda cok yararlı bı kac bılgı gordum bende denıycem kadran ısıklandırması gıbı ayrıca on sınyallerı kenı ımkanlarımla sarıya cevırmek ıstıyorum ama nerden nasıl baslıycagımı bılemıyorumgıbı gıbı arac ıcındede halledılmesı gereken seyler var ama nerden nasıl baslıycagımı bılemıorum
bende senın gıbı hırslı ve ınanclıyım tanısmayı ısterım
belkı bırbırımıze yardımcı olabılırız
![]()
Memnun olurum bende tanışmak isterim. Karşıyaka'lıyım zaten.Ben aslında Opel'ciyim ama bütçem buna el verdiği için ef civic aldım Honda yada ef hastası olduğumdan değil. Öğrenci bütçesiyle bi yere kadar yapılıyor, 13'ünde iş başı yapıyorum yazın kazandığım parayla da kısmet olursa arabayı toplayacağım sonbahara doğru. Senin İzmir gibi büyük sanayisi usta yedek parça alternatifi bol olan bi şehirde olman çok büyük avantaj bana göre. Ben Kuşadası'nda çok sıkıntı çekiyorum bu konuda. Sanırım aracın toplama işlemlerini de İzmir'de yaptıracağım. Yolun düşerse buralara tanışalım abi.
Edit: Sinyalleri turuncuya folyo ile çevirmiş benden önceki sahibi. Piyasada turuncu camlı olarakta satılıyor çifti 60 tl gibi fiyatı vardı.
eyw kardesım haklısın o konuda burda sanayı sanayı gez dedıgın gıbıustada cok parcada
burdan sormak ıstedıgın bısı olursa soylemen yeter gonderırım bıle gerekırse
senınde yolun duserse beklerım ıkı ef gezerız
![]()
Facebook'tan sanırım eklemişsin kabul ettim. Çok yoğun çalışıyorum şu sıralar finaller bütünlemeler geceleride hava alanındayım. Kasım gibi anca nefes alacağım anlaşılan.
Ahh Murat abi rahat günlerim bitti yaz geldi benim için koşuşturma başladı. Biraz elim para görsünde elini yüzünü toplarken keratanın yardımlarını esirgemezsin umarım.![]()
tamam hadı butun efcıler toplanalımizmirde
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)