wayy cok iyi yaa hayırlsıı olsun kardeşim yapim aşamalarını gormek isterimve bittikten sonrada
![]()
wayy cok iyi yaa hayırlsıı olsun kardeşim yapim aşamalarını gormek isterimve bittikten sonrada
![]()
Kendi garajımızda takılacak, egzoz ve borular hariç.
Maşallah Yüregir kazasız belasız.Çok güzel olacaga benziyor.
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
İzmir bornovada bulunuyormusun eğer bulunmuyosan 06 TPR plakalı siyah bir CTR daha var
Kazasız belasız sürüşler bu arada![]()
Evet biliyorum o arabayı Tpr 35 o, benımki TPR 70
Saygılar
Maşallah kazasız belasız kullan Yüregir
yaw şu turbo, cooler falan tanıdık geldi![]()
ben yapamadım turbo yu, parçalarda sana kısmet oldu eee senden haber bekliyorum ama anlaşılan hala montaja başlamamışsın![]()
bak elini çabuk tut; piston, segman seti ve kollar da bayramdan 2 gün önce sattım bayramda taktılar parçaları. Makina 99 vtec ve rodaj da şimdi![]()
stock internal ve 10psi biraz urkutucu gelio tabi ama oldugunu biliosunki yapiosun kolay gelsin $imdiden ekibinize iyi sonuc almanizi dilerim management'a dikkat![]()
bu arada sanirim bilgisayar overclock i$leriyle'de ugrasiyodun bende ura$tigim icin hatirladim ali$veri$ yaptigim kadikoydeki atil abi[NCS] ne hediye aliyim type-r'i var diyip fotolarini gostermi$ti sanirim o sensin yaniliyomuyum?
K-Pro iyidironun az daha gelişmişi aem ama herşeyini yeniden yapmak zorundasın
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
yüregir selam..erol ben adanaya gelmiştim ufuk'un yanına arabayı baya bi geliştirmişsin gerçi o zamandda deli uzuyordu..kazasız belasız kullan selamlar ikinizede
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Evet o benimRPS13 Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Saolasın Erol kardeşim,sana da selamlar.Yüreğirin araba her geçen gün daha iyi oluyo Orjinal Evo9'la 200'e kadar kafa kafaya yürüyecek kadar sağlam hatta, maşallah.
arizaliyiz ya overclockerlarin tamami arizali herseyin dibini gormek zorundayiz gerci benim mekanik sevdam overclockingden onde geliroha yanliz bende nerden hatirladiysam belki 2 sene onceki mevzu atil abinin bana sordugu donemler hehe herneyse kolay gelsin overclockingden sonra mekanikten korkma bi$i olmaz cok daha kaba bi i$ yanliz management'taki mapinde mapine turbonda gorebilecegin peakleride gir 5psi ustune kadar yaz atiorum 5psi kullanicaksan 10psi'a kadar map yaz, wideband'in voltaj degerlerinde fln cok dikkatli ol type-r'da maf mi mapmi kullanicaksin bilmiorum ama map kullanmaya bak derim bide avansina dikkat et bide benzinine & benzin basincina neyse yaw ara$tirmi$sindir sen overclockersin bilirsin i$ini
![]()
Hehe saol Rps kardeşim,
Type-r larda Maf sensoru yok zaten, direk map kullanıyor, oda işimizi kolaylaştırıyor, maf sensorune gore map yapmak insanı öldürüyo walla.
Atılı gorursen selam sole benden![]()
hohoo yakında piyasada araba kalmıyacak desenizeufukvtec Nickli Üyeden Alıntı
![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)