EROLL Nickli Üyeden Alıntı
![]()
![]()
hehehehe
![]()
![]()
Ayarları istenildiği gibi olursa , sağlıklı çalışan sistem oluşturulursa biraz oynanmış(egzoz filtre chip) evoyla gider.. standartları ağlatırufukvtec Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Daha turboyu takmadım not olarak ekliyim. Turbodan sonra aşırı yuklu bi evo olmadan zorlayacağını sanmıyorum.sleeperCorsaC Nickli Üyeden Alıntı
Saygılar
evoyu uzersin bencede yeterki detaylara ozen goster arabani yurutecek olan shey o detaylar cunki detaylarda herzaman sakli olan bi 20-30hp oluyo n.a./turbo donu$umlerinde...
$anzimaninada bi$i yap bence son di$linin cok az daha uzunu felan varsa tak ki az patinaj cek ve patinaj cekmek yerine yol albide yapilanlarin arkasindan daha iyi frenlere ve yanal tutunmaya ihtiyacin olucak dolayisiyla amortisor,fren diski,kaliperler,fren hortumlari gibi masraflarada hazirla kendini aklinda olsun
evo/impreza konusuda 200metrede kalki$ta nolur tam tahmin edemiyorum ama 400metrede ve rollingde gecersin yeterki herif yere 400hp vermesin![]()
Maşallah Çok güzel olacak inş .Güle Güle Kullanman Dileğiyle
harika görünüo liste![]()
çok sağlam valla adanada kalkan araç bu muydu burdaki TPR plakalımıydı yoksa TPR plakalar çokkazasız belasız
Burdan kalkandan kastın pazar günkü yarışlarsa evet oydu ama maalesef 1 kere kalkabildi.
evt pazar günüküevt 1 kere kalktı izlemesi zevkli keşke bi kaç kalkış daha olsaydı gerçekden güzel gidior
![]()
Organizasyon bilinçsiz izleyiciler fln işte1 dahaki sefere doya doya izleriz umarım...
Evet inşallah bidahaki sefere daha guzel bir organizasyon olursa inşallah, bende hevesimi alamadım 1 kalkış yapabildim sadeceneyse umarım bidahakine daha guzel olur...
Saygılar
Ben kendi adıma gelecek seferde önceden belirlenip mikrofon bende olursa çok daha hazırlıklı olacağımdan emin olabilirsiniz.Ama yine DJ kaçıp giderde mikrofon bana kalırsa elimden geleni yaparım diyebiliyorum sadece![]()
Seyirciler içn önlem önceden alınırsa sorun olacanı sanmıorum işalalh bidahaki sefere iyi olr![]()
çok başarılı ,kolay gelsin tehlikeli bir araç olacak![]()
yuregir intercooler kac litre bide uni.mi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)