intercooler 2 tane var birini satıcam, custom yaptırmıştım ölçülerini verip, ama istediğim ölçülerde gelmedi nedense, 4.5 litre intercoolerım ama satmayı dusurunyorum, yeni sipariş ettim
Saygılar
intercooler 2 tane var birini satıcam, custom yaptırmıştım ölçülerini verip, ama istediğim ölçülerde gelmedi nedense, 4.5 litre intercoolerım ama satmayı dusurunyorum, yeni sipariş ettim
Saygılar
yüro o parçaları taktırıp hemen geliyosun istanbula yoksa ben gelip kaçırırım arabanı.o rs cosworth ü geçmemiz laazım
Serdarım mrk etme kardeşim gelicem geçeriz herkezi :P
Kazasız,belasız.
Çukurovalı olupta bu arabayı tanımayan yoktur. Rektörlük yolunda uzadıgında magnexin sesi yeri göğü inletirdi. Şimdi de boostlanacakmış, nasıl bişe olur tahmin edemiyorum. Umarım bi problem yaşamazsın; Adanaya böyle arabalar lazım çünkü...
allah nazardan saklasın. inşallah hep güzel günlerde kullanırsın.
tebrikler..proje çok güzel..
Kanka bitince manyak kacan bişi olcak bu ya eline saglık hayalerin gercek olsun ama motor yataklarına dikkat et bide egzos magnex kullanmanı tavsiye ederim..
valla kolay gelsin kardeşim zaten iyi giden bi araç bu uygulamardan sonra kudurur valla hayırlısıyla güzel günlerde kullann............
walla cok sahane arac oluo yuregir abi ellerine saglık
kardeş canı gönülden tebrik ederim. allah motor yataklarına zeval vermesin. maşallah tu tu maaşallah.
ßa$arıLar....! Kazasız beLasız kuLLanman diLeğiyLe.. Ama arada ßi Ses dinLeyeLim![]()
turboyu koyunca pembyede boya![]()
![]()
Fenaa Maşallah Diyelim.
Pembeyemi euhehehehhe yeni trend yaratacan herhalde Burak bu pembe dalgasıylaBuRaK Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)