maşallah........
maşallah........
Maşallah, ilk mesajı okurken kendim almış gibi sevindimPlaka yerinde olması gerekiyor derken takılmış maşallah tekrardan
![]()
gule gule kullanin. masallah.
bence on tamponun alt kismina uyguladiginiz folyoyu sokun, beyaz daha guzeldi![]()
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
Çok teşekkür ederim
eheheh çok sağolasınPlaka için ilk başta slikonla çift taraflı bantım yoktu o yüzden biraz öyle gezmek zorunda kaldım.
Birazdan Lipi taktırmayagidicem lip siyah orası beyaz hiç hoşdurmayacağına eminim lipin fotolarınıda atıcam öğlene doğru.
Allah razı olsun teşekkür ederim.
Zirve hala tek kişilik...
Adalet bakanı.
Evet Lipide taktırdım amerikan park istiyodum arıza ışığı verdiği için vazgeçtim ordaki abiler boyayalım istersen dediler bende valla olur dedim fena da olmadı haniBuyrun fotoğraflar;
![]()
Adalet bakanı.
kardeşim güle güle kullan ama o ampülleri direk çıkar kırmızı olmuş çok kötü duruyo
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
Hayırlı uğurlu olsun ampüllere şekil yapın![]()
arıza ışığı yakmayan turuncu gündüz farı ampulleri olması lzm 30 tl mi ne fiyatıda
Bugün bi arkadaşım sağolsun 2-3 tane adam gibi fotoğrafını çekti arabanın![]()
![]()
Adalet bakanı.
Aracın hayırlı olsun , Allah kaza bela vermesin.. Ben philips turuncu ampülünden kullanıyorum gündüz farların bulunduğu kısımda arıza ışığı falan yakmadı , lipin orta kısmında oturması için olan 2 tane parça olması lazımdı onları sıfıra kadar kesmişler galiba bu şekilde yüksek hızda sallantı, ses falan yapıyor mu ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)