Öncelikle geçmiş olsun... Araç çok iyi duruyor bu arada maşallah kazasız belasız![]()
Öncelikle geçmiş olsun... Araç çok iyi duruyor bu arada maşallah kazasız belasız![]()
Only Japanese
Maşallah araç dehşet duruyor kardeşimyay şart sanada banada..bende almak istiyorum şu lipten..birde o bixenon farların kıymetini bil aracı çok daha hırçın kaliteli gösteriyor
hocam maşallah çok güzel o heyecan unutulmaz artık kaza yapan aracınız neydi acaba teşekkürler![]()
Bugün yine muzurluk peşindeydim, otoparkımız olmadığı için biraz sıkıntılarım var aracı her yerde bırakmak istemiyorum gözümün önünde olsun istiyorum.Ne yapsam ne etsem derken lan dedim kendi kendime buraya girerim ben, tabi sonra babamın oğlum kaldırımdan geçenler çizerler felan demesiyle aşağıya koşmam bir oldu güzel bir anı oldu bana şansa yer buldum ondan sonra
Buda yeni yeri
Buda Bonus olsun
![]()
Zirve hala tek kişilik...
Adalet bakanı.
kardeşim çok güzel oldu araban güle güle bin yakınlardaysanda buluşmalarımıza gel ataköy yköy florya civarı. güle güle bin kazasız belasız.
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
Maşallah araca günden güne güzelleşiyo kazasız belasız![]()
maşallah allah kazasız belasız sürüşler nasip etisinbidaha anne baba sözü dinle
![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Maşallah çok güzel araç Allah kaza bela vermesin. Yaşadığınız olay içinde geçmiş olsun ama bi FR a değer)
çok teşekkür ederim sağolun sizede kazasız belasız sürüşler
Çok teşekkür ederim sağolun
Amin teşekkür ederim. Bi daha baba otur derse oturuyoruz kalk derse kalkıyoruz aman diyim.
Çok teşekkürler sağolun.
Çok teşekkür ederim valla hayırlısı oldu qashqai gitti FR geldi daha memnunum açıkçası şimdi qashqai bana tank gibi geliyor![]()
Adalet bakanı.
Bugun biraz değişiklik yaptık oğlandaPark ampullerini değiştirdim. Bide güzel yıkadım
![]()
Adalet bakanı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)