Maşallah güzel duruyor.
11 mart gecesi Küçükçekmece tarafında küçük bi ceza yedik, can sıkıntısı nereye atsak kendimizi derken Sultanahmet meydanında bulduk kendimizi 3-5 Fotoğraf çekmeyi ihmal etmedik
Plakanın yanındaki gözüken şeyler su yeni yıkamıştık oğlumu
Kankamla BonusO gece kısa kolluyla gezdim, şuan gribim
![]()
Zirve hala tek kişilik...
Adalet bakanı.
Allah kaza bela vermesin cok begeniyorum bu araci birde yaylanirsa tadindan yenmez zaten, bu arada yakit durumu nasil ?
Masallah masallah, dizelden gerisi hikaye demekki tsi"dan umudum vardi az yakar diye ama oda ayniymis benimkiyle
Maşallah Eray kardeşim. En acil şey yay ve app plaka bana göre. Özellikle arkada appsiz çok boş duruyorAllah kaza bela göstermesin
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Dizel o konuda candır cann
Eyvallah Melih abicim. Biliyosun öğrencilik yemeyip içmiyorum şu sıralar diyetteyim :P yay için para biriktiriyorum sonraki işlem belki app plaka olabilirçok teşekkür ederim
Arabadaki kokuyu abime verdim hoşuna gittiği için sana bi uğrayacam müsait zamanda görüşelim
![]()
Zirve hala tek kişilik...
Adalet bakanı.
Cuma cumartesi dükkandayım gelmeden önce Alo de bana kardeşim![]()
App şart aracı göstermesi lazım![]()
Önde ki plakayı çıkartsan sıkıntı olur mu acaba
Çünkü çıkarttın mı harika görünecek.Tam yırtıcı olur
Yay hakkaten şartMaşallah.Kazasız,belasız
Merhaba dostum .Ben de aracıma 50mm eibach yay aldım ,afedersin bi boka yaramadı düşüklük bakımından. Yay'a boşa para verme bence. İmkanlar doğrultusunda coil alabiliyorsan al ,en kalitelisini alamıyorsan ta technix al. Kullananların çoğu memnun fiyatına göre 900-950 lira gibi fiyatı var. 1 yılda garantili . Yay'dan beklentin yüksek olmasın . Ben güzel düşer diye 50mm aldım aracı çıkardıktan sonra düştü mü düşmedi mi belli değil dedik .Çoğu leon yay ile düşmüyor zaten hatta hiçbiri .
imzasız..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)