maşallah valla renk yıkım![]()
maşallah valla renk yıkım![]()
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Allah kolaylık versin gerçekten zor ve güzel bi süreçinşallah kafanızdaki gibi biter keyifle binersiniz
böyle şeyler gördükçe insanın proje yapası geliyor. emeğinize sağlık herşey istediğiniz gibi olur inşallah![]()
Renk seçimi çok çok iyi allah utandırmasın
Tek kelime ile renk olayın son noktası olmuş..Ellerinize sağlık,kolay gelsin..![]()
Herkese teşekkürler iyi dilekleri için. Bu günden itibaren elektrikçideyiz salıya kadar. Sonra camcıya gidicez.
Ek olarak orjinal magneti marelli ön 2 far + ön arka orjinal tampon ve bi ton ıvır zıvır aldık bu gün.
Durmak yok![]()
Legen...wait for it...dary!
Emeğine sağlık kesene bereket, otomobilci olupta şahinle anısı olmayan yoktur herhalde çoğumuzun gönlünde yeri başkadırçok güzel gidiyor oldukça zevkli seçimler yapmışsın maşallah. İnşallah ileride mk1 toplamakta nasip olur.
![]()
izmir ikinci sanayide yatan sökük bir twingo var bildiğim kadarıyla...tavan üzerinde duruyo..iş görürse gidip bakılabilir..
old is cool
ali hayırlı olsn projen cok başarılı olmuş orjinal kahverengi olarak hayal edip üzülmüstüm. bu ton cok yakımsmıs dahada güzel olacakdır yolun acık olsun
yazdınmı göremedm ama bu arabaya hidrolik kesinlikle koymalısın bu kadar emeğin keyfini daha güzel sürebilmek adına
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Teşekkürler herkese
Abi hidroliği düşündüm ama şu an biraz zorlar beni. Ama aklımda şu toplama işi bittiği gibi ilk işim elektronik ateşleme sonra hidrolik![]()
Legen...wait for it...dary!
Proje ne durumda fotolar durdu bir sıkıntı yok inşallah![]()
Bitmesini 4 gözle bekliyorum resmen renk harika ötesi![]()
Only Japanese
Emeğinize sağlık , bittiğinde keyifle binersiniz inşallah. Bu arada twingo tavan 600 lira civarındaydı bir tanıdık var demişti isterseniz sordurabilirim .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)