araba kendıne gelmişmaşallah diyelım . usta aynaların dış kısımalrını araç rengı yap bence acılen. bu arada astralip dimi ?
bide , vites topuzunu nasıl monte ettin ??
Teşekkürler herkese. Astra H makyajlı kasa lipi. tabi bayağı uğraştırdı yan olarak taktık.
Vites iç demirini preste düzelttik. Kısaltıp vida çekip montaj yaptık![]()
Legen...wait for it...dary!
mantıklı olmuş baya , bizim bi arkadaşada aynı vites topuzundan alıp son çare würth ün demir yapıştrıcı silikonu var onla mınte etmiştik ömürlük.
Ali varya cidden zevk sahibisin. aklımdakileri tek tek uyguladın iç mekena ( koltuklar hariç ). yeni aracım olunca direksiyon vites ve alacanta detaylar aynı olacak![]()
maşşalah cok güzel olmuş renkde çok iyi olmuş emeğinize sağlık
Masallah ellerıne emegıne saglık en son bende vosu kaplatırken gordum evrım gecirmıs![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Abi 10bakladan 7 bakla kaldı artık sekmekten böbrek taşı döküyorumCoilover a geçene kadar anca bu kadar basabilicem. Tabi daha sonra tam olarak low & slow a donucez
![]()
lip emanet olmuş, çeki demiri çok gereksiz, sütyen desen 10 sene öncesinin modası,
kusura bakma kardeşim bu kadar uğraştın ettin yazdıklarım bu arabayı gerçekten sıradan yapıyor hatta apaçi olmaya doğru sürüklüyor
Lipi yakından gören herkes beğeniyor.tow hook un çıkacağını söylemiştim zaten. Kaput maskesini de değişiklik olsun diye taktık ve soktuk.onun dışında araç hala aynı.
Onun dışında sisleri takmaya vakit bulamıyorum o yüzden takamadım. Ayrıca camlar renkli. Yeşil renk. Resimlerde belli olmuyor olabilir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)