Başkentte şenlikte yanımdan geçtinde benim arabayla değildim selam vermedim.
Hayırlı uğurlu olsun Maşallah çok güzel![]()
Başkentte şenlikte yanımdan geçtinde benim arabayla değildim selam vermedim.
Hayırlı uğurlu olsun Maşallah çok güzel![]()
Nikelaj Çitalar, eksoz herkesin dediği gibi, jantlar aynı şekilde gözüme takılanlar, rengi duruşu çok güzel kazasız belasız kullanın inşallah.
Yeni aracınız hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Sağ egzoz ucu ıptal edılıp soldakinede el atılırsa daha güzel durur. Kapı çıtalarının krom olması aracın sportif görünümünü bozmuş gibi geldi bana.
Araç orjinal chromeline olduğu için çıtalara dokunmayı pek düşünmüyorum polish bi csl bulursam tamamlar birbirini öyle düşünüyorumDahada basmak istiyorum aracı ama daha fazla para harcamadan ne yapabilirim onu bilmiyorum
Hepinize çok teşekkür ediyorum Allah cümlemizi korusun kaza bela vermesin.
Denizcim hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela göstermesin Maşallah![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Egsozlara bian önce el atmak lazım anlaşılan,elinde difüzör olan gören duyan bilen bana ulaşsın lütfen
Melih çok teşekkür ederim senin yavruyuda görüyorum arada instagramda facebookta falan maşallah boncukAllah kaza bela vermesin.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
E46 yi sevdiren renktir bu . Herseyi ile cok guzel duruyor . Istege bagli olarak 2004+ stoplari takilabilir. Kazasiz belasiz kullanin .
maşallah çok güzelmiş.
bende egzoz diyeceğim .sağ tarafı iptal et, soldaki çift çıkış kalsın ama onlarında ucu değişsin![]()
brooooooo allah kaza bela vermesinnnnnnnn.. allah kem gözlerden korusun. çok güzel, sesi de çok hoşuma gitti5 cm yay'da yere sürtmüyor mu olm?
![]()
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)