Örtülü hali bildiğin Batmobil
![]()
Örtülü hali bildiğin Batmobil
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Geldiğinde fairLADY-KAKA olan şimdiki haliyle İZZET ALTINMEŞE mize birkez daha aşık oldum. Konu tasvir ve fotolar ikaş a yakışır biçimde derlenmiş. Eline klavyene sağlık Kesene bereket brom. Maşallahlarımızı esirgemeyelim...
Kocaman maşallah lipe iki kere maşallah.
Kaliteli orjinal parçalarla olunca gerçekte başka oluyor imrenerek baktım bütün fotoğraflara.
Hadi bunu da taklit etsinler de görelim![]()
Kocaman Maşallah!
Resimlere bakarken 1 paket sigara bitirdim
Kanat da carbon olsaymış desem arabanın totosunu tamamlar mıydı? (Ya da apaçiliğimi çok mu dışarı vurmuş olurum)
Coskun ARIKAN
Abi ayda 400 400 taksitle satarsan aliyim. Catapat ve kasimpasali muhabbetinin hatirlanmasi cok hos olmus. Hele anladim cok cok guzel. Ellerine diline saglik.
TR - B13
Kral cok emek ve mesai harcadin ama degdi gonlune gore oldu, kazasiz belasiz binz e en cok yakisan renk sunset orange kim ne derse desin
LSX
Emekler takdire şayan.
Maşallah.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Dozo her zamanki gibi sıkılmadan okudumHerşeyden önce kocaman Maşallah çok büyük emek,zaman ve para harcadın tadını çıkarta çıkarta sana yakışan bir araba yaptın.Bir Z'ten daha Z
ABB de yine yatırıp kaldırmış elinize sağlık.
Instagramda zaten takipteydim amA adim adim yapilanlari okumak guzel oldu. Para + zevk + emek + otomobil tutkysu = boyle birsey. Mukemmel olmus.
ulan o kadar güzel anlattı ki gidip lipi kırasım geldi.
Allah bundan sonrasında kaza bela vermesin. Çok büyük emek olduğu açık ve net. Karşılığının alınması da apayrı bir zevktir eminim.
Yalnız o kadar çok başınızın gözünüzün sadakası olmuşki, artık başınıza gözünüze bir zarar gelmez heralde![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)