Sadece şu yazdıklarınızdan yola çıkarak gerçekten birebir tanımak istediğim birisinizAracın gerçekten maşallah'ı fazla fazla var lipten de belli zaten. Kazasız, belasız inşallah.
Sadece şu yazdıklarınızdan yola çıkarak gerçekten birebir tanımak istediğim birisinizAracın gerçekten maşallah'ı fazla fazla var lipten de belli zaten. Kazasız, belasız inşallah.
"doa"nın araçları, izzet, cooperlar falan... it köpek aş' ye nasıl katılabiliriz![]()
buna da gönülden maşallah. çok güzelmiş falan filan yazmıcam yetersiz kalır
Aren abi ne deyim ki Helal olsun sana aracın gerçekten çok özel güzel günlerde kullan umarım herşey gönlünce olur Maşallah.
Maşallah gerçekten çok güzel aren. Güle güle binmek nasip olsun aksiliklerin yakanı bırakması dileğiyle![]()
MaşALLAH dan başka diyecek bişey yok sabrınızıda tebrik ediyorumbayağı bir aksilik olmuş ama en sonunda istediğiniz görüntüye ulaşmışsınız kazasız belasız nazarsız sürüşler
![]()
Abi önceden de yazmıştım araçlarına ve emeğine diyecek bir şey yok kocaman bir maşallah ama senin bu konularında giriş , gelişme ve sonuç , bu akış , bu anlatım , bu üslup cidden bir kere daha konuyu baştan okumaya sebep olur çok keyif alıyorum . Kazasız belasız sürüşler inşallah
Konunun project cars bölümüne taşınması daha yararlı olur bence
Araca diyecek laf yok. Güzel insansın vesselam. Allah gönlüne göre versin.
Adama harbiden 350Z aldırır bu araba![]()
Buarada harun tastana cekilen dansözlü videodaki 350z değil mi bu![]()
Bin kere maşallah herkes aracına sizin gibi baksa şu türkiye negüzel bir hal alır kimbilir...![]()
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
Töbe töbe. kardeşim aracın çoğu evriminde yanındaydık. Bir daha görmek nereden nereye geldiğini aracın gerçekten harika oldu. kazasız belasız ülkemizde tek bir araç. Daha iyilerine binmek nasip olsun. Bunlar hep Japonyanın oyunları arkasında kim var ? Aren.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)