hayırlı olsun maşallah
wankel motor sesi kullanışını vs merak ettiğim bir motor
kazasız belasız günlerde kullanın inşallah.
hayırlı olsun maşallah
wankel motor sesi kullanışını vs merak ettiğim bir motor
kazasız belasız günlerde kullanın inşallah.
Sukur s2000 hevesimi son demine kadar aldim. Artik o defter kapandi. 70 milyara bugun guzel bi s2000 zor alirsin. Ama ayni paraya 3 yasinda, full luks, az km de, 4 kisilik VB Guzel bi rx8 alinabilir. Benim istanbul daki arkadaslarim gecis yapip memnun olduklari icin tercih ettim bende. Iyi dilekler icin tesekkurler bu arada. 1000 km oldu ve 150 ml yagi ekledim ben. Gayet de normal oldugunu arastirdim. ***** aracin sirf yanma odasina puskurtm3k icin ayri bi yag haznesi var
Arabacı Ağır japon..
soguk marşda ısınmasını beklıyorum *****. otoyollarda 4-5 bin devir aralığında kullanıyorum. zaten devirli gitmeyi seviyor. araba 45 mm h&r yay ve 19 oem jantlar ile kullanıyorum. konfor abidesinormal bi araba gibi günlük kullanımında sorun yok.
Arabacı Ağır japon..
Kazasiz belasiz keske araci kotuleseniz boylelikle apaciler almaktan vazgecse anlayan bilen adamlar binse.
***** sitede bir ilanda sedef kaplama direksiyonlu rx8 ilani gormustum.yazik ya.
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE!
Daha önce nette sanki resmini gördüm diye hatırlıyorum gerçekten çok başarılı maşallah, hayırlı olsun kazasız belasız![]()
hayırlı olsun
kafanda s2k ile kıyaslamayı bırak çoğu kişi ne s2k'ya binmiş ne de rx8'e ama yorumda bir numara![]()
Hayırlı olsun aracı aldığınız kişiyi tanırım,severim titiz manyağın biridir kafanız rahat olsun![]()
What Goes Around,Goes Around
maşallah en sevdiğim ss araçaların başında geliyor arka kapıların açılış tarzı çok iyi .
iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.
HERKES KAZANDIĞI KARŞISINDA REHİNDİR
sagolun arkadaslar. aracımı gecenlerde sattım. 15 yasında bi fabrikatorun cocuguna
Arabacı Ağır japon..
hayırlı olsun
onceden fıstık alırlardı cocuklarına simdi rx8
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
cocugun babasında son model range rover sport vardı belkı 150-200 bin euroluk. araçı test sırasında onu da kullanma fırsatı buldum fakat gecer puan alamadı![]()
Arabacı Ağır japon..
aynen erdem bey 2012 cam tavan manuel red şirokko yaptık bakalım :d turboyu ozlemişim. 180 e kadar başarılı hızlanıyor. Fakat cok uzun sure elımde duracagını sanmıyorum)
Arabacı Ağır japon..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)