hayırlı olsun çok güzel duruyor
güle güle kullan tosunumteşekkür etmene gerek yok, antalyadayken sabahın 7sinde kafamı miktin taa oralardan senin işini hallettik arabayı aldın
![]()
Kardesim roadster arabayla kiyasliyosun 3oda1salon olmayacak illaki, konforunu begenmeyen misafirlerini bana gonder sen bide![]()
s2000 e apacilerin eline dustu demisler, bu isin sonu yok apaci heryerde apaci 458italia ilede apacilik yapanlar var onlarida gorun , tabi agziniz acik baktignizdan farketmiyonuzdur nede olsa 458..
Konu dagilmasin,
Bi ara gel bizim siteyede yakindan bakalim suna , gezelim az) bi ara cok heveslenmistim rx8 e merak ediyorum
13 Suzuki Gsx-R 600
05 Honda S2000
13 John Cooper Works Gp Limited Edition
Facebook & Instagram /TomayRessamoglu
Araba almissin...
Gule gule kullan
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
Hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin..Maşallah tam ekmek arabası
Bahsettiğin gibi s2k dan çok çok iyi bir pozisyonu var bu aracın fakat Yakıtından dolayı değilde..Bu wankel motorların belirli km lerden sonra ömrünü tamamladığı doğru mudur ? Bildiğim kadarıyla çoğu sandık değişimi yapıyor..Onun için revaşta değil diye düşünüyorum..
Wankel motora karsi korku besleyen arabaci camia biraz arastirma yapsa iyi olur. 2010 2011 r3 sinifi rx8 ve wankel e yeni bi soluk, yeni bi bakis acisiwankel in sesi, surus hissiyati bambaska. Hele 5000 devirden sonra
![]()
Geleym tomayimm cagir gelrzz)
Arabacı Ağır japon..
s2000 i sürekli görüyordum sunayın önünde çok güzeldi gerçekten ama KNG de efsane duruyorKazasız belasız sürüşler olsun
hayırlı olsun kazasız belasız bu seneden sonra rx8 lerde fıyat olarak tavan yapacak
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Hayırlı olsun Çok güzel bir araç.kazasız belasızRx8 alacak olan elini çabuk tutsun yoksa talep arttıkça s2000 piyasası modeli yaşanabilir
![]()
S2000 satıldığı zaman tercih edilen üzmeyecek karakterli bir araç hayırlı olsun.
Ama f20c'm olsa satmazdım rx-8 için
Yakıtı ciddi anlamda korkutucu gercektende. Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstermesin, Maşallah.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)