TarikS Nickli Üyeden Alıntı ben bu arabayi gordum sanirim bugun TEM'de umraniye civarinda avrupa yonunde saat 2-3 gibi.. dogru mudur ? ayni renk govde ve jantli bi EG civic gozume carpmisti ama plaka falan hatirlamiyorum.. masallah cok guzel olmus.. doğrudur bendim.. herkese teşekkurler gökhancım spoon aynaya biraz daha var..
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
beyaz güzel olmuş
beyaz güzel olmuş hayırlı olsun maşallah
Güzel olmus vala hayırlı olsun
maşallah güzel araç seviyorum Sİleri
R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Uludağ meydanda tam yanlarken Erkini gördük
erkin006 Nickli Üyeden Alıntı maşallah güzel araç seviyorum Sİleri Sİ deil oooo kazasiz belasiz kardeşm cok gzl oldu...
http://www.techturkey.com/forummisc/imza.gif www.instagram.com/bariscitakoglu
teşekkurler arkadaşlar..beğenmenize sevindim..
gusel olmus kazasız belasız tekrardann
beenmedım ben be gazmanım hayırlı olsun(10ur_K)
1881 - 193∞
yıkılmıs shoc....
berkanokan Nickli Üyeden Alıntı beenmedım ben be gazmanım hayırlı olsun(10ur_K) neden beğenmedin saolasın
Hayirli olsun Ozgur. Guzel olmus cidden, bende eski bi beyaz jant sahibi olarak begendim.
tabıkı koyu bı renk kankaa
beyaz lenso yok gibi bişey orjinal olucaktır bence...
çok güzel olmuş abi..bundan sonra başka bi jant takarsan ya vtec jantı yada spoom olsun.
bu senenin modası beyaz çok güzel olmuş kardeşim
fena olmuş 11 numara ... maşallah dielim tamponun sağındaki siyah nokta doğum lekesi mi şaka bi yana o biraz büyük bi port değil mi ?
hepsiokandan.blogspot.com
F€RH@_T5 Nickli Üyeden Alıntı çok güzel olmuş abi..bundan sonra başka bi jant takarsan ya vtec jantı yada spoom olsun. vti jantta denendi aslinda 15 spoom bronzda fena dururrrrrRR
Brs_eg Nickli Üyeden Alıntı vti jantta denendi aslinda 15 spoom bronzda fena dururrrrrRR sende warya dünya sana güzel
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları