imhotep Nickli Üyeden Alıntı neden beğenmedin saolasın ne biliim be ozgur yakıstıramadım belkı ofsetlı bı jant olusundan kaynaklanıyo bılmıyorum yanı:S (10ur_K)
1881 - 193∞
masallah cok guzel olmus tampondakı kara delık yuzyılın deneyınden etkılenmıs heralde:P
Redpunk Nickli Üyeden Alıntı Hayirli olsun Ozgur. Guzel olmus cidden, bende eski bi beyaz jant sahibi olarak begendim. teşekkurler FaRuK Nickli Üyeden Alıntı tabıkı koyu bı renk kankaa beğenmedinmi farukcum.. Tayfun-E30 Nickli Üyeden Alıntı beyaz lenso yok gibi bişey orjinal olucaktır bence... yeni bir akım başlattık F€RH@_T5 Nickli Üyeden Alıntı çok güzel olmuş abi..bundan sonra başka bi jant takarsan ya vtec jantı yada spoom olsun. bakalım kısmet ferhatım aliyo Nickli Üyeden Alıntı bu senenin modası beyaz çok güzel olmuş kardeşim senden kıskandım kanka VteC_MaNiaC Nickli Üyeden Alıntı fena olmuş 11 numara ... maşallah dielim tamponun sağındaki siyah nokta doğum lekesi mi şaka bi yana o biraz büyük bi port değil mi ? stp selçuk açtırmış o kara deliği.. berkanokan Nickli Üyeden Alıntı ne biliim be ozgur yakıstıramadım belkı ofsetlı bı jant olusundan kaynaklanıyo bılmıyorum yanı:S (10ur_K) hemen değiştiriyom jantları..
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
teşekkurler arkadaşlar.. eylemlerimiz devam edicek
Hmmmm yürümesini görmek gerenk
maşallah özgür abi tahmin ettiğimden daha tatlı olmuş yaylardan sonra bi photoshoot ister artık
Tayfun jantlar 6 kg pek ağır sayılmaz.. tşkler faruk
imhotep Nickli Üyeden Alıntı Tayfun jantlar 6 kg pek ağır sayılmaz.. tşkler faruk Saç ile fark için dedim.illa fark eder.
bence 1o numara oLmuş ciziksiz kuLLanman dileğiyLe
JDM Don Lastiği... JDM Kevgir... JDM Marlboro Lights... . . 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Ve sonsuzda dek o virajda mutlu olarak yaşadilar.
MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Saç ile fark için dedim.illa fark eder. daha önce denediğim bir iki arabayla tekrar deniycem. bakalım ne kadar fark ediyor
Oki haber ver banada ama 1 hafta sonra. ARaba çıkmadı daha.
MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Oki haber ver banada ama 1 hafta sonra. ARaba çıkmadı daha. ok haber veririm..
çok güzel olmuş açmış
imhotep Nickli Üyeden Alıntı sormayın bende bayıldım şimcik arabada bişi kalmadı az biraz boya işi istio sonra bide plakaları 34 e çevirirsen ii olr varya sende çok uyanıksın heeee işini biliosun kazasız belasız eee ne zmn gezdirion bizi artık
Özgür abi maşallah cok şık
1.6tdi. Ecutech.
güzel tabiki ama bronz jant o renkteki bi arabayı ağlatırdı hele bide spoom olsaydı
kanka jantlar cok guzel olucak ama gene de delerımmmyada gel delım
10+ guzell
FaRuK Nickli Üyeden Alıntı kanka jantlar cok guzel olucak ama gene de delerımmmyada gel delım canım sağolsun yavru..geçen sen ol.. teşekkurler arkadaşlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları