jantalrı aldığımda lastiğin önune koyup uzaktan baktım bu rengiyle hiç guzel durmuyordu..![]()
jantalrı aldığımda lastiğin önune koyup uzaktan baktım bu rengiyle hiç guzel durmuyordu..![]()
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
gez saç jantalrla düzgün hafif jant alana kadar bence 16 okadar düşürmez ve uygundur o araba için ...
hatta stalıkalrda 4x100 oz jant var ona bak derim onalrıda bronza boya ...
Otomobilinin rengine en iyi bronze gider, gunmetal de olabilir.
Siyah yapma, hic göstermiyor kendini..
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
özgür abi bi honda manyagı olarak sana sadece beyaz yap ondan sonra tak gez dıyebılırım.bılıosunkı eskı aracındada sen bronz yapacaktın ama sakın yapma demıstım![]()
herkez taktı die spoon takmıyosun öyle düşünme senin araban zaten özel bi araba çak beyaz spoonları bide cilalı ibo spoiler![]()
jantlardaki son kararımız beyaz oldu arkadaşlar..fikirlerini beyan eden herkese teşekkur ederim..
şuan aracın uzerinde orj amortisorleri var. yakında konilerimi takıp arkayı biraz daha basıcam o zaman görüntünün çok daha guzel olacağına eminim..
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
ben bu arabayi gordum sanirim bugun TEM'de umraniye civarinda avrupa yonunde saat 2-3 gibi.. dogru mudur ? ayni renk govde ve jantli bi EG civic gozume carpmisti ama plaka falan hatirlamiyorum..
masallah cok guzel olmus..
dedııgmı yapmışın valla beyaz super olmuş![]()
www.honda-tech.com