Çok güzel maşşallah jantların rengi güzel ama sanki böyle daha ince kollu superleggera tarzı bişi mi olsa
Çok güzel maşşallah jantların rengi güzel ama sanki böyle daha ince kollu superleggera tarzı bişi mi olsa
JUST A DRİVE...
son hali kafadan baya iyi duruyor maşallah![]()
Herseyıyle cok guzel ama o takke ısı benı bıtırdı ya harbıden helal olsun![]()
Maşallah bir type-r dan daha çok type-r ruhuna sahip benim nacizane fikrim yanlış anlamazsanız arka koltukları ya kırmızı kaplatırım yada type-r arka koltuk takımı alırım ve kapı iç döşemeleride kırmızı yaparsanız daha güzel olur bence
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Kankam maşallah be sana çok güzel duruyor şerefsizJantlar 1" daha büyük olsa varya oyş dedirtir millete, sıkıntı yok her türlü gideri var kesene bereket yavrum.
![]()
![]()
Maşallah harika duruyor ama bir süre sonra bu jantlardan sıkılacağınızı dusunuyorum, tamamen kendi fikrim tabi.
Araçta çok güzel dokunuşlar ve tabi ki büyük bir emek var. Yengeyle dışarda yenmeyen yemeklerin parasının arabaya akıtıldığını goruyorumhepimizde olduğu gibi. Maşallah.
masallah tadinda olmus hks tip varex daha hircin daha hos gosteriyor arkayi..kazasiz belasiz
K 1989 BB - TYPER / K 1997 BM - S2K / K 1595 BM - ML350
herkese çok teşekkürler , type-r jantlarım duruyor satmadım , ama çabuk sıkılıyorum o yüzden değişiklik iyidir![]()
daha yapacaklarım bitmedi inşallah zamanla hepsini yapacağım
tekrardan yorumlar ve beğeniler için çok teşekkür ederim
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Off dayı mal tiner.
2 sticker yap banada bahaneyle arabayı göriyim.![]()
MaşAllah dayı .
Arabacı - Kaportacı
4140 kere Maşallah, Allah kaza bela göstermesin
Jantlar ve Mugen ek çok yakışmış fakat ön plakayı çıkartırsanız, daha hırçın duracağı kanaatindeyim![]()
maşallah kazasız belasız yapılacak herşeyi yapmışsınız , güzelde olmuş güle güle binin
Bi sandık k20 kalmış içine![]()
çok teşekkür ederim
onur çayımı içmeye gel sticker şart mı aybettin beni kaybettin![]()
faruk aynen bir black chrome rpf1 değil ama bu da iyidir
ön plakayı takmayacaktım zaten tek bantla tutturdum ama polisler önden görür görmez paket etmesin diye geçici olarak koydum
tayfun abi neden ya gazlarken beğenmiyomusun beni![]()
![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Maşallah mali ellerıne saglık jantların rengı ve kesın ve kesınlıkle mugen ek muhtesem olmus ellerınıze saglık![]()
StanceWorks
------Low is a Lifestyle
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)