Bence tavan kırmızı daha iyi hacı abi, izmirde çok sıkıntıda olmuyor plakayı iptal et önden agrasifleşsin![]()
Berkin kardeşim aynen kırmızı ağar basıyor Suan benim düşüncem de o yönder81 folyo vardır umarım birtana sormak lazım önceden
plaka işi tam muamma da app yap diyen çok plakalıga birşeyler yazdır kendine özgü tarzda vs diyen ck napcami şaşırdım kardeşim
plakayı çapraz cama koyup mu geziyim diyosun
![]()
Bence hiç takma plakayı polis gördünmü at cama dursun izmir polisi tatlı dili seviyor ben 2 arabamdada takmadım hiç durduklarında tatlı dille çözüyordum işi![]()
İşin ilginci spoon ef te bile durdurulmadim hiç şimdiye kadarbundada olmadı ck şükür
bakalım arkaya fit logosuda Geldi onuda taktım devam ediyoruz bakalım uğraşmaya kardsm
![]()
Araçtan önce parçaları toplamak işin en güzel yanı bana göre..emeğinize,sabrınıza sağlık.
Kırmızı olsun Jazz olsun![]()
Eyvallah çok teşekkür ederim çok Saolasin allahm Herkesin gönlüne göre verir inşallah,,, kafanda bitirdin mi ne alacağını parçaları toplamak ck güzel bi duygu gerçektenparçaları toplamda 3 ay gibi bir sürede tedarik ettim arabayı bulamamışken parçaların evde beklemesi sana bakması da ayri bir acı
![]()
gayet guzel olmuş maşallah
EVOLUTION X
Hafta sonu telefonumdan bir kaç foto aldım ... Prof çekimler daha gerçekleşmedi arkadaşlar en kısa sürede eksiklerimi tamamlayıp Detaylı resimler çekicem ve yayların biraz daha tam oturmasını bekliyorum Kafayı baya bir basıcamtavan konusunda arabanın kendi rengi olan r81 Milano red yapmaya kesin karar verdim jant olarak hala kararsız durumdayım nasipse en kısa zamanda herşeyi gönlüme göre yapmış Olucam allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah ,,,
![]()
Bendeki 16 rpf 1 ler buna süper olur![]()
www.honda-tech.com
Facebook; Burak İrem canoğlu
Cumartesi akşamı Karabağlar da gördüm maşallahı var
Burakcım kardeşim allah Razı olsun sagolasin coo cok teşekkür ederim iyi dileklerin için gelir gecerken caddeden duyuyorum sesini kangoonun maşallah tekrardan ön farları ne yaptın öyle ck gözümü aldı
Saolasin abim allah razi olsun iyi dileklerin için![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)