inş.hayırlı olacak pk istenilenin ve gereken in ötesinde olacak
inş.hayırlı olacak pk istenilenin ve gereken in ötesinde olacak
aslında ustam yapmısken herseyiyle yapmak istedi ama sahibinin butcesi kısıtlıydı sanırım.. altına hiç girmeden bi conta bi kapak bide 40lık weber le ufak defekte oynamalarla bitti.. kasa cok agır hafif oldugunu dusunsek daha da iyi yürüyecek..
gürsel bu aractan onceki yapılan mirafiori nin resimleri bunlarda.. 2000TC Turbo.. bu arada arkadasın konusunu isgal ettim özür diliyorum kardesimden..
![]()
![]()
bir ara onno ustada ugrastı bu aracla..
2000 TC çok güzel araç, daha öncede görmüştüm fotoğraflarını. Teşekkürler.
Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptallar küstahça kendinden emindir..
buda bnm gecmişteki 131 im. üstten egsantirik 131A turbo. 1920 cc T4 turbo..
tofas fiat mekanik konusunda her turlu yardımcı olurus arkadaslar. onemli olan bilgi paylasımıyla güzel biseyler cıkarabilmek..
![]()
Bu motorun kullanıldığı aracı hatırlıyorum sanki.![]()
Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptallar küstahça kendinden emindir..
bu son resimdeki turbolu motorda kaç tane üst kapak var.?ben yanlış mı görüyorum yoksa.tofaş motoru üsttelide renomu pejomu? yoksa maket felan mı?
sen önceki muhabbeti bilmiyorsun demek istediğimi anlamıyorsun.ben ej20 kötü, s motor daha mı ii diyorum.egzantrik vs.vs. olmadan subaruda gt30 geç geliyor demiştim tek egzantrikli bir motor bunu 4binlerde getirebilecek bir hale geldiyse ne kadar ii oldu demek istiyorum.senin ister 10defa ister 20 defa subaru yapıp yapmadığından bizene.sen yaptın die sen mi ii bileceksin.ben değil başkası bu forumda ömründe hiç gt30lu subaru yapmadan senden ii bilen kişilerde var.
bilgi bedava arkadasim internette, arayan buluyor![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
bu motorla araba bi dynoda 180 ksürü vermişti hatta videosu aşagıda...
http://www.youtube.com/watch?v=mxHqA-EWwpQ
burda çalışırken görünyo videoda ama detaylı bilgi verilir...
Renault Sports & ///MPower
Subarular her kapak başına çift eksantriktir, önce onu bir öğren, tek eksantrik değildir.
Sen bi internette dp555 diye ara, kaç yılında yapılmış gör, sonra konuşalım.
Daha elalem ems nedir, gt30 nedir, reverse manifold nedir, cryo2 nedir , water inejection nedir bilmezken geziyordu bu makine.
Üstte fazladan kapakmı var benmi yanlış görüyorum ?
Bana göre o üst kapagın çalışmasının ihtimali yok neden diyecekseniz, o kayış eksantiriklere baglı fakat asıl kapak aşşagıda kalıyor,kayışın baglı oldu sistemin alt kapakile herhangi bir temasının mumkunatı bile yok. nasıl bi sistem gercekten cok ilginç .
Yada beni aydınlatırsanız çalışma prensibini vs sevinirim yeni şeyler ögrenmiş olurum ?![]()
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
bana kalırsa mantık olarak tofaş bloktan egz. siboplara iticiler sayesinde hareket veriyo ama bu sayade üsten egzntirk flash kapagı direk tepeden sibopa basıyo zaten ateşleme sıraları aynı ve ikisde 8v oldgunu düşnüyorum...
Renault Sports & ///MPower
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)