Heyt be Gürhan abinin aracı. Çok severek biniyordu. 10 senedir 106'ya binen tek adam herhalde.
Sizde çok iyi bakıyorsunuz maşallah.
Heyt be Gürhan abinin aracı. Çok severek biniyordu. 10 senedir 106'ya binen tek adam herhalde.
Sizde çok iyi bakıyorsunuz maşallah.
Yurtdisindan sunroofumuz geldi degisecek
Orjinal spoiler ve orjinal aynalarda geldi onlarda montajlanacak
Varex 15 agustos demislerdi ama biraz daha sarkacak sanirim yurtdisindan gelmesi
Ufak ufak toparliyoruz ay sonu bitermi bilmiyorum heves ve heyecanla bekliyoruz
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
çok kapı çaldım kardeşim elektrikli için ama kimse yanaşmıyor bende orjinal olsun dedim.EN azından el desteği boşa dönmesi vs olmayacak tıkır tıkır çalışacak
bi xenonları çok merak ediyorum 106 da daha önce uygulanmadı sanırım sellektör yapınca çok sallamıyorlar bu şekilde olursa çatara patara olur farkedilir sanırım
ciddi emek ve para harcadım son olarak yapılması gereken direksiyon kutusu var onu alıcam ve keyfi olarak koltuklar ve gösterge aklımda.onlarıda deri süet deri alcantra tarzı yapmayı düşünüyorum bakalım.
maşallah kazasız belasız.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin. bayadır takip edemiyorum forumu dönmüşsün 106 ya yine hemde en güzel rengi ile.. Maşallah.
"UE 9690" "Stock GTI-6"
"KaNGrey 306" "Stock GTI-6"
hayırlı uğurlu olsun, zevkle uğraştığınız belli, iyi günlerde kullanın ...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Abi rabbim bol kazançlar nasip etsin. İnşallah emeklerinin karşılığını da doya doya alırsın.
Benimde aklımda mercekli bi xenon yapmak vardı kısmet olmadı. Kışın yine bi 106 alabilirim çok değişik bir sevda bu
Astarlı fotoğrafları gördüm de ahmet ustaya da sormuştum renk aynı mı yoksa 1-2 ton parlağı mı olacak ?
evet arkadaşlar artık iyice sona yaklaştık kısmet olursa önümüzdeki haftasonuna kadar aracımız bitmiş olacak ve diğer araçlarımızı gönül rahatlığıyla teslim ettiğimiz ailemizin sonaxı Alper Beyin kapısını çalacağız
ben tatildeyken aracı ve dodiklerin astarı bitmiş sunroofumuz gelmiş farlarımız bitmiş
bir kaç yerde orjinal varex sesi duydum şuan üzerinde takılı olandan pek farkı olmadığını düşünerek almamaya karar verdim.
gredyi kullanacağım sanırım yada orjinal eksozu kullanırım pek emin değilim o konuda.benim tercihim tok ve zırıltısız ses ama yeri geldiğinde de komple kapatmak istiyorum
evet sona yaklaşırken yeni resimleri paylaşmak istedim kısmet olurda bir aksilik yaşamadan aracı çıkarabilirsek 12-13 eylülde kuşadasında yapılacak olan tuningfest'e katılacağız..Bence hala bir çok eksiğimiz var ama Gürhan öyle içten davet etti ki kıramadım saolsun
bunlarda dodiklerimizde ki son durumlar
iyi seyirler arkadaşlar
Bittikten sonra inşallah kuzenimle daha güzel resimleri çekip paylaşacağım
selamlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)