Maşallah Ali daha da güzel olucak inşallah imkan varsa sparco vites topuzuna geçebilirsen hoş durur.
Alternatif
![]()
Maşallah Ali daha da güzel olucak inşallah imkan varsa sparco vites topuzuna geçebilirsen hoş durur.
Alternatif
![]()
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Araca bayildim dogrusu,cok temiz duruyor.
Bu gsilerin ciger sesine hastayim,su emmenin sesini duysak bir de ustad, nasil olur?
Iyi gunlerde kullanirsin insallah
Araba evrim geçirmiş Maşallah aynı yollardan geçiyorum şuan kozmetik kusurları fazla oyalıyor insanı bakalım nasipse olacak bitince bende paylaşacağım resimlerini![]()
Kardeşim bi sorum olacak. Aracın fren kampanalarini sizmi maviye boyadiniz? Kendi aracimdada sarı renk ben bunları biraz daha orijinal görünmesi için gümüş griye boyamak istiyorum. Sprey mi kullansam daha iyi olur yoksa yüksek ısıya dayanıklı normal fırça ile uygulanan soba boyası ile mi boyamaliyim? Bu arada egzos son susturucuyuda griye boyamayı dusunuyorum.
profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.
''eski E36 mın şasesi sızlasın''
KK ya yazmak bugune nasipmis ali abi,kusura bakmabi masallah ta benden olsun,plakasi her nekadar KK da olsa araba diri duruyo. Kazasiz belasiz
![]()
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Konuyu yeni gördüm. Maaşallah oldukça diri ve güzel duruyor. Satmaktan vazgeçmişsiniz.
Bende de 98 modeli var. iş güç durumlarını halledemezsem satıp askere gideceğim. İş mevzusu hallolursa araç bende kalacak o zaman konusunu açarım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)