Hayırlı olsun ateş ediyor
Maaşallah denir buna be.. Z4 hep böyle binmezsem içimde kalacak gibi. Tebrik ederim abi içindeki sesi dinlediğin için. Keyifli sürüşler..
Hayırlı olsun abi çatır çatır kullan keyfini çıkar, İzmir'in leş asfaltında da ne keyili olur o şimdiCabrio ayrı alem zaten, güneş açsa hava ılısa diye hava durumunu daha bir hevesle takip ediyor insan
![]()
hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
e85 kasalar eski tip otomatiğe sahip oldukları için asla otomatik istemedim. Manuel zaten hep aklımın bir köşeside kalmıştı. Hem yanlıyacak hemde görselliği güzel olacak çok araç baktım. Çokta konu açtım sizleri bununla ilgili yordum. rx8 lermi bakmadım, caymanlar, boxsterler, 350z vs vs gdip gelirken hem keseme uygun hemde diğer kriterleri yerine getiren bu araç oldu.
İleriye dönük belki bir turbo setup kurarım. Aslında aldıktan sonra ondan bile vazgeçtim. İnsanın çok güce ihtiyacı olmuyor bu araca binerken.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
kazasız belasız abi çok güzel bir araç almışsın...
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.
hayırlı olsun sonunda alındı araç demek
Ama bu basıklıkta kalsın ya cidden ateş ediyor![]()
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Bu makine çok kafamı kurcalıyorRx satıp bunu alasım var şu sıralar
Tarkan abi hayırlı olsun manuel olması çok iyi duruşuna diyecek yok bence bozma basıklığı jantları vs
Kaldırımsız bariyersiz günler dilerim
hayırlısı olsun kazasız belasız. ben bu arabayı gordugumde bırtek farları nı neden boyle yaptılar dıye dusunuyordum.. gerısı cıdden enfes.. farları oem yapmayı dusunuyormusun abı ?
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Hayırlı olsun kardeşim![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Yok farlar bu şekilde angellı gayet hoşuma gidiyor. Diğer orj farlar önü daha eski gösteriyor. Yalnız özel bir kaş şekli buldum firmanın birinde. Önü tamamen değiştiriyor onu sipariş edicem.
Arkalar içinse stobu tek hale çeviren lci nin yeni versyonunu düşünüyorum.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Hayırlısı olsun, Bu aracı balçova taraflarında görüyordum bir ara... sesi güzeldi...![]()
hayırlı olsun.
lci stop takarsanız şayet tampon arasında boşlık kalıyo bilginiz olsun.+ olarak lci arka tampona para vermeyin çok fazla göz tırmalamıyo boş olması.
arka camberli kullanım yüksek hızda bazen sıkıntı olabiliyo bozuk yolda bilginiz olsun. -2.3 te otobanda 140la savrulma yaşadım şerit değiştirirken güzel bir rot ayarı yaptırın öncelik.Onun harici çok keyiflidir inşallah 2.5tirhehe
- K -
________
Dr.Ecu
Geçen hafta 185 km le giderken lastiğim patladı az çok tahmin edebiliyorum
Araç asla son sürat arabası değil doblo bile daha güvenli. Yanlarkende arka lastik üstünde oturuyoruz diye endişe katsayısı diğer bmw lere göre fazla![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)