Motor rektefiyeden geldi. Karter boyandı, motor içi kirli yağlı parçalar temizlendi, vidalar somunlar vs. halledildi. yavaş yavaş toplanıyor. Birkaç günlük işi kaldı inşallah![]()
![]()
Maşallah kardeşim Allahım kaza bela vermesin bu arada aracında benim ilk subarum Antalyadan almıştım ilk sahibinden zır stock bir şekilde şuan ki haline getirdim antalyaya satmıştım orda 1-2 el değiştirip ankaraya gitmişti wrx olmasına rağmen sti'larla yürüyordu ciğeri çok sağlamdı bendeyken, çok güzel bir araba almışın güzel günlerde kullan..
Rektefiye işlemleri ne kadara mal olacak? Ağız tadıyla upuzuuuun süre arabanıza binmeniz dileğiyle. Maşaallah.
Geçen gün gördüm aracı :-)
iyisin dedilerrr
aldığım duyumlara göre araba servisten çıkınca ilk iş intercooler a yazdırmakmış bunun aynısını![]()
Sonunda aracın motor işlemleri bittiGeçen hafta sonu teslim aldım. Sağ olsun Muhammed usta elinden gelen her şeyi yaptı. En ufak parçalarına kadar kendi aracıymış gibi uğraştı. Rodaja başladım. Yaklaşık 700 km sonra rodajı bitirip doya doya gezmek istiyorum
![]()
Muhammed ustanın aracıciddi emek var çok beğendim
Daha sonra kumandalı egzozun boxer motorun ruhuna aykırı olduğu düşünüp soba borusu arayışlarına başladımİstanbul'dan sevdiğim bir abim kendi aracından söktüğü HKS Carbon Ti'yi gönderdi. Hemen Nevzat ustanın yolunu tuttuk
Nevzat usta her zamanki gibi dolu
Ordayken spontane çekilen fotoğraflar
![]()
Sonunda istediğim görüntüye ve sese kavuştum![]()
Before / After bu şekilde. More After kısmında da difüzör olacak inşallah ilerleyen günlerde
![]()
sti spoylerini valla billa bu son susturucular tamamlıyormis gibi olmuş kardeşim şimdi, maaşallah
![]()
CAN CEYLAN
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)