Fazla, aşırı fazla güzel, maşallah kazasız belasız dedeye.
Tam bir american muscle kazasız belasız
Ya evet kotu degil durumu ama iste cok gozume batmaya basladi. Oyuzden biraz kasintim yok degil
Yeni renge bile karar verdim hatta
Simdi jant rengimi degistirmeyi dusunuyorum. Biraz kararsiz olsamda degisiklik istiyorum sanki
Abi seni okadar ugrastirmak istemiyorum ama ufak tefek birseyler isteyebilirimtabi sana yuk olmazsa
Cok tesekkur ederimresmen cocugum gibi bakiyorum
Cok saolun![]()
74 model sehpa...
orijinal rengi ise vaz geçme derim ama bende kırmızıdan vazgeçicem![]()
Yeni rengine bile karar verdim hatta(alıntıdır)
bi beyin fırtınası mı yapsak ??
Fiat's Are Faster Than You Think!
Hakan ilk fotoları güncellesene, hepsi uçmuş
Maşallah canavara![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
renk tekrardan kırmızı olucak ama bu sefer farklı bir ton olucakkesinlikle beyin fırtınası yapalım hatta aklında düşündüğün renk varsa onu ben panelede boyarım bakarız
Yavuz çok saol uyardığın için hakkaten konuda tek bir foto bile kalmamış bütün linkler ölmüşçok iyiydi o eski fotolar umarım bulurum tekrardan da arabanın evrimi koymuş olurum tekrardan.
74 model sehpa...
Evvet ilk sayfayı biraz düzenledim. elimdeki fotoğraflarla hikaye tadında anlatmaya çalışdım![]()
74 model sehpa...
Maşallah kazasız belasız kullanın, tıpkı wanted çikolata reklamındaki arabayı yapmışsınız Allah gönlünüze göre versin![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
HAhahahaha,
wanted reklamlarındaki arabayı gördüğüm an aşık olmuştum oyüzden birebir aynısını yaptım
Çok saolunbenimde düşüncem o yönde.
Berkan Cok saol abiÇocuklarıma wanted düşmanı olmalarını aşılıycam lanet olsun öyle reklama çikolataya
Geçen gün hatta arka koltuğu söktüğümde altında wanted çikolata kapları vardı onu girdüm bir keredaha küfürü bastımyiyip yiyip koltuğun altına sıkıştırmışlar
Arabamız trans ** olup mustang görünümüne sokulmaya çalışılmıştır. Amerikan masılın hasıdır.![]()
74 model sehpa...
Emek olan arabalara bayılıyorum gerçekten helal olsun size![]()
Biblo maşallah. Babadan gelme olması ise ayrı bir değer katıyordur mutlaka . Kazasız belasız sürüşler dilerim abi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)