ders kaydı da geçen haftaydı olm bu hafta da yapılıyor mu?
boşuna mı kastım ben cuma günü yani?
salı 1 ders perşembe diğer ders
2 ders var işte kısmetse şubata biter aralıkta da asker olurum gibi hissettim derinlerderimde![]()
ders kaydı da geçen haftaydı olm bu hafta da yapılıyor mu?
boşuna mı kastım ben cuma günü yani?
salı 1 ders perşembe diğer ders
2 ders var işte kısmetse şubata biter aralıkta da asker olurum gibi hissettim derinlerderimde![]()
ya ben asistanla konuştum benim kaydımı ben gelince yapıcak. yoksa evet gecen hafta bitiyorduumarım bana mail atıp sonradan yamukluk yapmaz
![]()
74 model sehpa...
yok ya düşünmüyorum düşünmek istemiyorumbu türlafları söyleyenlerin sonunu pek hayırlı görmüyorum
74 model sehpa...
nerde kalmıştıkaynen devam bugün benzin hortumlarını yenilettim çok güzel oldu vee benzin basınç saati taktım
foto çok büyüktü düzelttim
Kokoreç ve biralar daha güzeldi![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
pazartesi günü aracı kağıthanede gördüm sanırım....e-5'e bağlantısınında orda...bir hışımla geçti inceleyemedim aracı ama sesi fenaydımaşallah....
puahahahhahahahahhahahahaAHAHAHAHAHA sen varya süper bir adamsınseni tarif edicek cümleler bulamıyorum
:
ne yazıkki km göztergem çalışmıyor, teli koptu onu getirticem. onunu dışındakiler kusursuz çalışıyor, sadece ışıklandırmada bir problemim var sanırım yaptığım lehimler koptu onuda en kısa zamanda halledicem![]()
hasret bitti demek ha
artık gece uyurken rölantide bırakıp onun sesiyle uyursun.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
teşekkür ederim saolun
hasret bitti valla evi bile ısıtırım arabaylazaten jeneratör gibi çalışıyor
böbreğimi satarım
çok saol kemalartık sadece çarşamba günleri okuldayım 6 dan sonraları, görüşmek üzere
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)