User Tag List

Sayfa 7/14 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
264 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Bir IKAŞ Prodüksiyonu: Phoenix Yellow E46 M3

westalim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah kazasız belasız keyifle okudum böyle başlıklar hep olsun..

Er34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İKAŞ a alınmak için ön şart güzel anlatımlı konu açabilmek mi yoksa hayallerde ki arabaları ihya etmek mi ?

Keyifle bininiz abicim.

ismo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah büyük emek ve sabır gerektiren bir proje olmuş. Herhalde e92 M3 parasını bulmuştur size, ama hayalinize kavuşmak bu durumu tolere etmiştir.

BerkinG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senat Abi'den birşeyler duymuştum ama bu kadarını tahmin etmiyordum.Müthiş olmuş.Eline, cebine sağlık."eski bmw'leri yaşatma ve koruma derneği" ni kurma düşüncem var, başkan Harun Abi olucak seni de bekleriz. Umarım iyi günlerde sorunsuz binersin.(buarada senat abinin orada tanışmıştık z3 coupe)

Amazing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu baştan sona okudum hem dejavu oldum hem sevindim, öncelikle geçmiş olsun aynı şeyleri bende yaşadım ve senin gibi yılmadım yok zamanımda herşeyi güzelce topladık ve şuanda sefasını sürüyorum, allah nazarlardan saklasın keyifle binin inş. Bu arada videoda bekliyoruz
    Z20LET POWER!
    PR MOTORSPORT

e.adakale - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    orjinal her zaman orjinaldir kesenize bereket emeğinize sağlık bu renk m3 ilk canlı gördüğüm araç 34 JUL plaka idi çok ayrıcalıklı bir renk.
    maşallah.
    HERKES KAZANDIĞI KARŞISINDA REHİNDİR

MMMacit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pazar Günü 12 1 Arası Mall Of İstanbulun Ordan Gişelere Giderken Gördüğüm Araçsa Cidden Çok Güzel. Maşallah Aracınıza ve Emeğinize

tolgaaydın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biraz sancılı geçmiş, uğraştırmış fakat istediğiniz gibi bir araca sahip olmuşsunuz, eminim şimdi zevkle kullanıyorsunuzdur. Allah kaza bela göstermesin iyi günlerde kullanın inşallah
    Eğer burada durup daha ileri gitmeyeceksek, niçin bu noktaya kadar geldik?

ozkanfaruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk defa okurken sıkılmadım... Allah kaza bela vermesin. Doya doya sıkın...

Wankel Batu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok güzel icten samimi yazmissiniz hic bitmesin istedim.Ozellille ustanin arayip ^yatak sesi duydum ^kisminda ne yalan söyleyeyim icim gitti.Acikcasi yazidan sonra gidip sanayide can çekişesim geldi diyebilirim �� Bazen yatmadan once Allaha sükrediyorum icimize bu zehiri verdi diye cünkü bazen maddi manevi uzse de yorsada bu arabalardan aldigimiz zevk dunyada baska hicbirsey de yok.Sanayide gecen günlerin sabirsizliklarin , heyecanin ayri bir guzelligi var.Zaten emek verince , cabalayinca elde edilen sonuc kesinlikle daha kiymetli oluyor umarim bir omur boyu kazasiz belasiz iyi gunlerde kullanirsiniz.

Yukarida ozyt1000 nin dedigi gibi , Ask bile bile tutsalliktir.
    Best German Engineering

Vorsprung durch Technik

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uzun zamandır böyle detaylı konu okumuyordum, zevkli olmuş tebrik ederim. ve cidden hayal aracına sahip olmanız çok güzel. umarım devamınıda aynı sekılde konuya yansıtırsınız.

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

MTZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ChuckBartowsKi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Okuduğum takip ettiğim ender arabalardan birisi tebrik ederim maşallah
    Çok teşekkürler! Kazasız belasız sürüşler dilerim

Alıntı westalim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah kazasız belasız keyifle okudum böyle başlıklar hep olsun..
    Böyle başlıklar artsa sanayi baya kalkınır Çok teşekkürler

Alıntı Er34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İKAŞ a alınmak için ön şart güzel anlatımlı konu açabilmek mi yoksa hayallerde ki arabaları ihya etmek mi ?

Keyifle bininiz abicim.
    Valla o anlık bişey Çok teşekkürler

Alıntı ismo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah büyük emek ve sabır gerektiren bir proje olmuş. Herhalde e92 M3 parasını bulmuştur size, ama hayalinize kavuşmak bu durumu tolere etmiştir.
    Evet, hiç pişmanlık duymadım gerçekten, birde para sonucta uzun vadede ufak ufak gittiği için aynı etkiyi yaratmıyor tabi Çok teşekkürler

Alıntı BerkinG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senat Abi'den birşeyler duymuştum ama bu kadarını tahmin etmiyordum.Müthiş olmuş.Eline, cebine sağlık."eski bmw'leri yaşatma ve koruma derneği" ni kurma düşüncem var, başkan Harun Abi olucak seni de bekleriz. Umarım iyi günlerde sorunsuz binersin.(buarada senat abinin orada tanışmıştık z3 coupe)
    Evet, Evet hatırladım maşallah çok güzel sizin aracınızda çok beğendiğim ve takip ettiğim bir araç , BMW ler emek istiyor ama karşılığınıda veriyo tabi Valla benide sayabilirsin seve seve katılırım Teşekkürler sanada kazasız belasız sürüşler dilerim

Alıntı Amazing Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu baştan sona okudum hem dejavu oldum hem sevindim, öncelikle geçmiş olsun aynı şeyleri bende yaşadım ve senin gibi yılmadım yok zamanımda herşeyi güzelce topladık ve şuanda sefasını sürüyorum, allah nazarlardan saklasın keyifle binin inş. Bu arada videoda bekliyoruz
    Valla kazasız belasız sürüşler dilerim Çekenin derdini çeken bilir. Çok teşekkürler yorumunuz ve zamanınz için

Alıntı e.adakale Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    orjinal her zaman orjinaldir kesenize bereket emeğinize sağlık bu renk m3 ilk canlı gördüğüm araç 34 JUL plaka idi çok ayrıcalıklı bir renk.
    maşallah.
    Evet, JUL bizimkinin kardeşi sayılır içi dışı tamamen aynı kombinasyon Bende mümkün olduğunca aracın orjinalliğine sadık kalmaya çalışıyorum, Tekrardan çok teşekkürler

Alıntı MMMacit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pazar Günü 12 1 Arası Mall Of İstanbulun Ordan Gişelere Giderken Gördüğüm Araçsa Cidden Çok Güzel. Maşallah Aracınıza ve Emeğinize
    Çok çok teşekkürler, Zamanınız ve yorumunuz için çok teşekkür ederim!

Alıntı tolgaaydın Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biraz sancılı geçmiş, uğraştırmış fakat istediğiniz gibi bir araca sahip olmuşsunuz, eminim şimdi zevkle kullanıyorsunuzdur. Allah kaza bela göstermesin iyi günlerde kullanın inşallah
    Şimdi artık keyifli işler kaldı geriye Allah a şükür, ufak ufak uğraşmaya devam Çok teşekkür ederim

Alıntı ozkanfaruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk defa okurken sıkılmadım... Allah kaza bela vermesin. Doya doya sıkın...
    Çok teşekkür ederim, Cümlemize kazasız belasız sürüşler. Böyle yorumları görmek gerçekten insanı mutlu ediyor

Alıntı Wankel Batu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cok güzel icten samimi yazmissiniz hic bitmesin istedim.Ozellille ustanin arayip ^yatak sesi duydum ^kisminda ne yalan söyleyeyim icim gitti.Acikcasi yazidan sonra gidip sanayide can çekişesim geldi diyebilirim �� Bazen yatmadan once Allaha sükrediyorum icimize bu zehiri verdi diye cünkü bazen maddi manevi uzse de yorsada bu arabalardan aldigimiz zevk dunyada baska hicbirsey de yok.Sanayide gecen günlerin sabirsizliklarin , heyecanin ayri bir guzelligi var.Zaten emek verince , cabalayinca elde edilen sonuc kesinlikle daha kiymetli oluyor umarim bir omur boyu kazasiz belasiz iyi gunlerde kullanirsiniz.

Yukarida ozyt1000 nin dedigi gibi , Ask bile bile tutsalliktir.
    Aynen öyle, bizim paylaştığımız herkesin anlayamadığı, ama anlayanında vazgeçemediği bir tutku hatta yer yer mazoşistlik Çevremde çok yargılayanda oldu bu projeyi ama tabiki kimileri için araba sadece bir taşıt. Sanayide geçen günlerde en umut verici şeyde kesinlikle birazcıkta olsa ilerleme kaydettiğini görmek. Ne zaman bir proje vs konusu okusam kendi projemmiş gibi hissediyorum, bitmiş halini bir an önce göresim geliyor, O heyecan başka hiçbirşeyde yok Akıtılan her damla ter, uykusuz kalınan her saat, kıymet olarak geri dönüyor böyle durumlarda.

Bu arada yorumunuz içinde ayrıca teşekkürler

Alıntı powERS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uzun zamandır böyle detaylı konu okumuyordum, zevkli olmuş tebrik ederim. ve cidden hayal aracına sahip olmanız çok güzel. umarım devamınıda aynı sekılde konuya yansıtırsınız.
    İnşallah Mayısın ortalarına doğru yeni bir bölümle karşınızdayım Çok teşekkürler, kazasız belasız sürüşler dilerim
    LSX

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Konuyu baştan sona keyifle okudum, başta siz olmak üzere bütün IKAŞ ailesinin eline yüreğine sağlık

EserBodrum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok akıcı ve eğlenceli bir yazıydı, aracınızı kazasız belasız güzel günlerde kullanırsınız inşallah

F.Dogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Keyfini sürün, sonuna kadar haketmişsiniz. Emeklerinize kocaman maşallah. Güzel günlerde kullanın.
    "Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi m3 parası daha gitmiş çok beğendim aracı Maşallah.
    Savaş MotorSports

Ssamet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Helal olsun. Büyük sabır ve emek var. Güle güle kazasız belasız kullanın.

Batuhan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim tek kelimeyle efsane ötesi olmuş maşallah valla

Serkan_UR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oğulcan'cım öncelikle çok geçmiş olsun ve Gerçek Anlamda Yeni Araban Hayırlı Olsun.Birşeyler tahmin ediyordum ama Pek çaktırmadın çektiğin çilenin boyutunu , Böle anlatırken okurken güzel ama meğer neler çekmişsin kardeşim Neyse ; Çok şükür ki sonucu 10 numara olmuş.

Basit bir matematik yapalım RX8 ile yapmadın fantezi kalmadı , hiç sıkıntı olmadı diye konuşurken hemen ardından yaşanılanlara bakınca sanırım toplu bedel ödemişsin gibi duruyor bir süre idare eder die düşünüyorum Allahın izniyle önümüzdeki 5 yıl rahatsın inşallah

Ellerine Sağlık ,Allah Kaza Bela vermesin.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)