maşallah kazasız belasız keyifle okudum böyle başlıklar hep olsun..
İKAŞ a alınmak için ön şart güzel anlatımlı konu açabilmek mi yoksa hayallerde ki arabaları ihya etmek mi ?
Keyifle bininiz abicim.
Maşallah büyük emek ve sabır gerektiren bir proje olmuş. Herhalde e92 M3 parasını bulmuştur size, ama hayalinize kavuşmak bu durumu tolere etmiştir.
Senat Abi'den birşeyler duymuştum ama bu kadarını tahmin etmiyordum.Müthiş olmuş.Eline, cebine sağlık."eski bmw'leri yaşatma ve koruma derneği" ni kurma düşüncem var, başkan Harun Abi olucak seni de bekleriz.Umarım iyi günlerde sorunsuz binersin.(buarada senat abinin orada tanışmıştık z3 coupe)
Konuyu baştan sona okudum hem dejavu oldum hem sevindim, öncelikle geçmiş olsun aynı şeyleri bende yaşadım ve senin gibi yılmadım yok zamanımda herşeyi güzelce topladık ve şuanda sefasını sürüyorum, allah nazarlardan saklasın keyifle binin inş. Bu arada videoda bekliyoruz![]()
Z20LET POWER!
PR MOTORSPORT
orjinal her zaman orjinaldir kesenize bereket emeğinize sağlık bu renk m3 ilk canlı gördüğüm araç 34 JUL plaka idi çok ayrıcalıklı bir renk.
maşallah.
HERKES KAZANDIĞI KARŞISINDA REHİNDİR
Pazar Günü 12 1 Arası Mall Of İstanbulun Ordan Gişelere Giderken Gördüğüm Araçsa Cidden Çok Güzel. Maşallah Aracınıza ve Emeğinize
Biraz sancılı geçmiş, uğraştırmış fakat istediğiniz gibi bir araca sahip olmuşsunuz, eminim şimdi zevkle kullanıyorsunuzdur. Allah kaza bela göstermesin iyi günlerde kullanın inşallah![]()
Eğer burada durup daha ileri gitmeyeceksek, niçin bu noktaya kadar geldik?
Cok güzel icten samimi yazmissiniz hic bitmesin istedim.Ozellille ustanin arayip ^yatak sesi duydum ^kisminda ne yalan söyleyeyim icim gitti.Acikcasi yazidan sonra gidip sanayide can çekişesim geldi diyebilirim Bazen yatmadan once Allaha sükrediyorum icimize bu zehiri verdi diye cünkü bazen maddi manevi uzse de yorsada bu arabalardan aldigimiz zevk dunyada baska hicbirsey de yok.Sanayide gecen günlerin sabirsizliklarin , heyecanin ayri bir guzelligi var.Zaten emek verince , cabalayinca elde edilen sonuc kesinlikle daha kiymetli oluyor umarim bir omur boyu kazasiz belasiz iyi gunlerde kullanirsiniz.
Yukarida ozyt1000 nin dedigi gibi , Ask bile bile tutsalliktir.![]()
Best German Engineering
Vorsprung durch Technik
uzun zamandır böyle detaylı konu okumuyordum, zevkli olmuş tebrik ederim. ve cidden hayal aracına sahip olmanız çok güzel. umarım devamınıda aynı sekılde konuya yansıtırsınız.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Çok teşekkürler!Kazasız belasız sürüşler dilerim
Böyle başlıklar artsa sanayi baya kalkınırÇok teşekkürler
Valla o anlık bişeyÇok teşekkürler
Evet, hiç pişmanlık duymadım gerçekten, birde para sonucta uzun vadede ufak ufak gittiği için aynı etkiyi yaratmıyor tabiÇok teşekkürler
Evet, Evet hatırladım maşallah çok güzel sizin aracınızda çok beğendiğim ve takip ettiğim bir araç, BMW ler emek istiyor ama karşılığınıda veriyo tabi
Valla benide sayabilirsin seve seve katılırım
Teşekkürler sanada kazasız belasız sürüşler dilerim
Valla kazasız belasız sürüşler dilerimÇekenin derdini çeken bilir. Çok teşekkürler yorumunuz ve zamanınz için
Evet, JUL bizimkinin kardeşi sayılıriçi dışı tamamen aynı kombinasyon
Bende mümkün olduğunca aracın orjinalliğine sadık kalmaya çalışıyorum, Tekrardan çok teşekkürler
Çok çok teşekkürler, Zamanınız ve yorumunuz için çok teşekkür ederim!
Şimdi artık keyifli işler kaldı geriye Allah a şükür, ufak ufak uğraşmaya devamÇok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim, Cümlemize kazasız belasız sürüşler. Böyle yorumları görmek gerçekten insanı mutlu ediyor
Aynen öyle, bizim paylaştığımız herkesin anlayamadığı, ama anlayanında vazgeçemediği bir tutku hatta yer yer mazoşistlikÇevremde çok yargılayanda oldu bu projeyi ama tabiki kimileri için araba sadece bir taşıt. Sanayide geçen günlerde en umut verici şeyde kesinlikle birazcıkta olsa ilerleme kaydettiğini görmek. Ne zaman bir proje vs konusu okusam kendi projemmiş gibi hissediyorum, bitmiş halini bir an önce göresim geliyor, O heyecan başka hiçbirşeyde yok
Akıtılan her damla ter, uykusuz kalınan her saat, kıymet olarak geri dönüyor böyle durumlarda.
Bu arada yorumunuz içinde ayrıca teşekkürler
İnşallah Mayısın ortalarına doğru yeni bir bölümle karşınızdayımÇok teşekkürler, kazasız belasız sürüşler dilerim
![]()
LSX
Konuyu baştan sona keyifle okudum, başta siz olmak üzere bütün IKAŞ ailesinin eline yüreğine sağlık![]()
Keyfini sürün, sonuna kadar haketmişsiniz. Emeklerinize kocaman maşallah. Güzel günlerde kullanın.
"Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."
Bi m3 parası daha gitmiş çok beğendim aracı Maşallah.
Savaş MotorSports
Oğulcan'cım öncelikle çok geçmiş olsun ve Gerçek Anlamda Yeni Araban Hayırlı Olsun.Birşeyler tahmin ediyordum ama Pek çaktırmadın çektiğin çilenin boyutunu , Böle anlatırken okurken güzel ama meğer neler çekmişsin kardeşimNeyse ; Çok şükür ki sonucu 10 numara olmuş.
Basit bir matematik yapalım RX8 ile yapmadın fantezi kalmadı , hiç sıkıntı olmadı diye konuşurken hemen ardından yaşanılanlara bakınca sanırım toplu bedel ödemişsin gibi duruyor bir süre idare eder die düşünüyorumAllahın izniyle önümüzdeki 5 yıl rahatsın inşallah
Ellerine Sağlık ,Allah Kaza Bela vermesin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)