Maşallah araç çok güzel , Allah kaza bela vermesin. Astsubay mısınız acaba? daha önce kıbrısa gittiğimde astsubay olan birinde buna çok benzeyen bi dc5 vardı.
Maşallah araç çok güzel , Allah kaza bela vermesin. Astsubay mısınız acaba? daha önce kıbrısa gittiğimde astsubay olan birinde buna çok benzeyen bi dc5 vardı.
gözümden bir damla yaş geldi , okadar güzelki insan hissedeceği duyguyu şaşıyor sanki benimmiş gibi sevindim kardeşim adına, güle güle kullan ve kesinlikle nazar boncuğu + kral bir alarm tavsiye ederim yurdumuz pislik kaynıyor maalesef.
Kıbrısta üniversite okuyanlar satın alıp kullanabilme yetkisi var mı acaba ?
SKODA SIMPLY CLEVER
Güle güle kullanın. Kazasız belasız.
98-03 yılları Kıbrısta geçti. Gaü'de okudum. Güzel ve rahat yıllardı. Bu arada İmparator hala duruyor mu?![]()
Maşallah çok sevdiğim Bi araç Allah ağız tadıyla binmek nasip etsin bol bol fotoğraf video paylaşırsanız sevinirim![]()
Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsın?
'Gömelim gel seni tarihe' desem, sığmazsın.
Kazasız belasız kullanın. Kıbrıs'ta karşıdan karşıya geçerken afallıyordum, araba kullanmayı düşünemiyorum.
Maaaşallah
Kıbrısta binme fırsatım oldu yürürü aracın temizliği herşeyiyle harika maşallah Barış kardeşim,Türkiyeye geldiğinde mutlaka haberimiz olsun![]()
Maşallah kazasız belasız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)