maşallah çok güzel araba.uzun zamandır bu şekilde görselliğini koruyan bir araç olduğunu biliyorum.denk geliyordum nette.jant-basıklık tam kıvamında.kazasız belasız.
maşallah çok güzel araba.uzun zamandır bu şekilde görselliğini koruyan bir araç olduğunu biliyorum.denk geliyordum nette.jant-basıklık tam kıvamında.kazasız belasız.
masallah, bu sekilde bir 106 nin degerini gercekten bilen birinde olmasida ayrica guzel.
K 1989 BB - TYPER / K 1997 BM - S2K / K 1595 BM - ML350
Maşallah araç çok güzel, tek tavsiyem aynı desende bir takım lastik alman olur.
Fiat's Are Faster Than You Think!
En sevdiğim siyah maşallah.
iyi günlerde kullan abi![]()
'01 VK 106 GTI
'17 B Fiorino Premio
'98 AY 106 GTI
'97 LC Civic 1.4 IS
GNL Garage
Saolasın kardeşim teşekkür ederim
Allah razı olsun çok teşekkür ederim...
Allah razı olsun teşekkür ederim iyi dileklerin için bakımdan çok daha fazlasını istiyor..
Saolasın Emrecim 106 eskimez diye düşünüyorum bende..
Erenim saolasın..
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için..
AminÇok teşekkürler..
Virajı çok iyi bir araba bana görede limitleri aşmazsan tabiiTeşekkür ederim
Burak Allah nazardan saklasın diyelim kardeşim dikkat çekiyor ilgi çekiyor tabii ama sürekli dua okur vaziyetteyim yolda..
Çok teşekkür ederim..
Fatihcim koltuklarımın durumu iyi olmasa düşünürdüm belki ama şu an gündemde yok başlık deriFiyatlarıda çok uçuk o yüzden gereksiz..
Çok teşekkür ederim
Amin teşekkürler..
Yorum çok iyi olmuşTeşekkür ederim
Umarım böyle devam eder ona olan sevgim
Saolasın Cano
Erdem teşekkür ederim
Saolasın kardeşim Kıprısa selam
Elimden geldiğince kollamaya çalışıyorum bende değerini bilen insanların kullanmış olması sebebiyle tercih etmiştim bu aracı iyi düşünceleirn için teşekkür ederim..
Çok teşekkür ederim böyle yorumlar motive ediyor gerçekten
Meto saolasın canım benim..
Çok saolasın
Solasın Erhan..
Tşekkür ederim evet arka lastikleri değişicek en kısa zamanda..
Saolun sizlerin böyle beğenmesi beni çok mutlu ediyor teşekkürler..
Solasın OğuzumDarısı senin başına
ALLAH VAR GAM YOK..
Maşallah Can Allah Kaza bela vermesin çok şık bence şahsi fikrim direksiyonuda orjinale dön
Kızdırma Pilotu Yırtar kilotu
#206 XS -- #RENAULT SPORT 1.6 -- #CLİO RS 172 -- # PEUGEOT 207 1.4 HDİ-- CORSA 1.7 DTI --
Maşallah , çok temizdi daha da güzelleşiyor inşallah uzun seneler saklar bu şekilde binmeye devam edersiniz.
MagicPerformance
abi maşşalah vallahi 106 aldıran cinsten... içimde uktedir 106 heleki bu temizlikte olması satmaya karar verirsen belki anlaşırız)
maşallah kazasız cezasız belasız günlerde binin.
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
Maşallah kazasız belasız GZD iyidir.
41 UU 106 Peugeot 106 gti 2001
34 YKN 76 Citroen c3 2010
34 YKN 89 Vw Transporter T5 2005
Maşallah çok güzel ve temiz 106 , kazasız belasız cezasızKullanmanız dileğiyle
PSA Brother's
Valla abi araba zaten beğendiğimiz güzel bir araçtı.Ama sana geçtiğinden beri bi acayip oldu yav.Tek kelimeyle adama 106 aldırır başka bişey değil.Maşallah Allah tekerini hep düz bastırsın![]()
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Maşallah, Allah kaza bela vermesin, güzel günlerde kullanın.. Denk gelirse canlı canlı görürüz inşallah..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)