Tente kapalıyken çok daha iyi duruyor, sadece rüzgarlık gözüme battı ama güzel bir difüzörle o da bir bütünlük sağlar diye düşünüyorum. Kocaman maşallah.
Tente kapalıyken çok daha iyi duruyor, sadece rüzgarlık gözüme battı ama güzel bir difüzörle o da bir bütünlük sağlar diye düşünüyorum. Kocaman maşallah.
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
maşallah kardeşim çok güzel olmuş.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
Maşallah abi kazasız belasız ağız tadıyla binmek nasip olsun![]()
Jantları bende çok yakıştırdım.Güle güle kullan Melih.Eklenen karbon parçalarda güzel ama gözün alışması gerekiyor.Aracın rengi çok güzel olduğundan biraz gözün alışması gerekiyor.
Gece çalıştığımdan dolayı yeni fotoğraf çekemedim en kısa sürede eklicem![]()
Ben bayıldım desem yeridir melihim.. yandan görüntüde istediğim ,hayalimde olan duruş yakalanmış kesinlikle.. jantlar gunmetal olsa daha tamamlayıcı olur kesinlikle ama böyle de çok güzel.. sen işini bilirsin eline emeğine sağlık kardeşim
Jantlara kıy boyat difizörde ayarladın mı tamamdır. Jilet bir araç olmuş maşallah. Mec şampiyonluk istiyo![]()
Maşallah aracınıza çok çok beğendim,güzel günlerde kazasız belasız binmeye devam edin inşallah.Şu mavi rengi çok hoşuma gidiyor s2000nin
Maşallah Kardeşim . Allah kaza vela vermesin .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)