Rengiyle duruşu ile çok güzel maşallah Allah kaza bela vermesin
Rengiyle duruşu ile çok güzel maşallah Allah kaza bela vermesin
Kızdırma Pilotu Yırtar kilotu
#206 XS -- #RENAULT SPORT 1.6 -- #CLİO RS 172 -- # PEUGEOT 207 1.4 HDİ-- CORSA 1.7 DTI --
Kazasız sürüşler.
Çok etkileyici bir renge sahip.
Bu araca en çok yakıştığını düşündüğüm V2 jantlar ile çok daha güzel olacaktır...
Allah kaza bela vermesin. Çok uzun zamandır takipte olduğum bir araçtır kendileri. Hem sağlam bir s2000 fanatiği olmam hemde aracın plakası tamamen bana özel olan adım ve soyadımdan dolayı imrenerek baktığım aracı almışsınız. Hayırlı olsun maşallahı var gerçektendehocam senden bir ricam olacak iyi bak bu arabaya çünkü ilerde ben almayı düşünüyorum
![]()
Şuana kadar gördüğüm en güzel S2000lerden, rengi ile en güzel S2000 net. Kazasız belasız![]()
Güle güle kullan kardesim. MEC halen düzgün kalan nadir araçlardan bence.
Bende çok severek takip ederdim.
Sana nasib olması sevindirici..
Kazasız belasız (AMAN DİKKAT)
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
maşallah melih çok seivndim allah gönlüne göre verdi kazasız belasız çok iyi günlerde kullan . bakalım bu sefer ne detaylar çıkıcak ortaya önden ufak bir liste paylaş bari teaser olsun yaw .
renk çok iyi bu arada
Melihcim hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde keyfini alarak kullanırsın inşallah Ankara'dan selamlar![]()
Rengiyle özel başlamış kaderinin sizinle birlikte after market parçalarıyla da özel olarak devam etmesini umuyor ve bekliyorum, yüzünüzden gülümsemeyi eksik etmeyecek günlerde kullanın![]()
Renk çok iyi yalnız jant rengi aracı boğmuş gibi geldi, hayırlı uğurlu olsun maşallah gördüğüm en iyi en diri s2k lardan.
Eyvallah kardeşim Allaha şükür yılmadan çalışıyoruz çok şükür
Çok teşekkürler Ahmet sağolasın
Teşekkürler kankam sağolasın
Allah razı olsun Aşkıncım çok sağol
Çok teşekkürler rengi zaten en çok sevdiğim yanı
Abi orjinal diye biliyorum ben yorumun için çok sağol
Çok teşekkürler inşallah güzelliğini aynı şekilde korumaya devam edicez
Sağolasın Recepim
Sağolasın kankam
Haftasonu jantları boyacıya bırakıyorum Allahın izni gri tonları iyidir
Çok teşekkürler, mutlaka tabikide yıllardır istediğimizi almışız mutlaka görevimizi yerine getiricez, pazar günü hallediyorum bu işide çok sağolun
Çok teşekkürler abi
Çok teşekkürler Işık abim
Çok sağol Berk abim
Yaparız tabi kardeşim sağolasın
Çok teşekkürler Onurum
Sağolasın kankam teşekkürler
Çok teşekkürler sağolun
Teşekkürler inşallah kaliteden ödün vermeden devam
Çok teşekkürler
Abi canlıda göze hoş geliyor spoiler jantlarla falan güzel duruyor, ufak tefek şeyler yapıcaz
Çok teşekkürler kankam, almışken güzelini alalım dedik zorladık kendimizi biraz
Çok sağol Furkan abicim
Amin cümlemize çok sağolasın
Çok sağol Engin abim
Çok teşekkürler sağolun![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Amin çok teşekkürler
Sağolasın kankam
Jantlar konusunda te37lerin rengini değiştirip tutmayı düşünüyorum ileride belki enkei yapaibliriz maddiyata baglı olarak sağolun
Çok teşekkür ettim sağolasın görüştük seninle müsait zamanda bekliyorum
Senden bunu duymak en güzeli abi gerçektende çok teşekkür ederim jantların kardeşinde
Çok teşekkür ederim
Çok teşekkürler sağolasın
Sağolasın Emre abicim
Keremim çok sağolasın, inşallah aynı güzellikte tutmaya devam
Çok teşekkürler
Allah razı olsun çok teşekkürlerAçıkcası yapmak istediğim çok şey var da maddiyata sıkışık ***** zorladım biraz kendimi
Önceliklik olarak ama aem beyin bağlanacak Özgün abimde beyni aldık müsait zamanda halledicez inşallah. Önceki setubına ek Brain Crowe egzantrık mevcut araçta, haftasonu jantları boyaya vericem, bir de herkes kızabilir ama olmazsa olmazım çok ufak müzik sistemim olacak, onsuz yapamıyorum
İlerleyen zamanlarda maddiyata baglı olarak tekrar bakıcaz
Aleyküm selam Ekrem abim çok sağolasın
Çok teşekkürler sağolun
Nerdeymiş hani
İnşallah nasip olurileride aracımı gene benim gibi hayalini kuran birine vermeyi düşünüyorum
bu mutluluk paylaşılmalı
Jantlar haftasonu boyaya gidiyor çok teşekkürler![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)